00elmira مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 66 عنوان کات بکنم ؟؟ 184 بازدید | 22 پست دوست پسرم نمیزاره برنامه هاشو ببینم مثل تلگرام و اینستا میگه خوشم نمیاد قبلا یه بار پیامک هاشو دیدم فهمیدم خیانت میکنه کات کردیم دوباره اشتی کردیم الانم نمیزاره ببینم چیکار کنم کات کنم؟؟ 1403/02/27 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شله_زرد۷۷ عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5689 دلیلی نداره که بخای نگاه کنی چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
azaaaaar عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 810 💔با قلبت بازی نکن لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا
00elmira مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 66 دلیلی نداره که بخای نگاه کنی دلیل داره باید ببینم مطمئن بشم
aaarammm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 10162 خیانت کرد بعد بخشیدی بعد نمیزاره بببنی ؟؟🤐🤐🤐🤐🤐ببخشید خیلی ساده ای ، مشکل این نیست ک نمیزاره ببینی چون معلومه که توش خبریه ، مشکل اینه که تو چرا با همچین ادمی هستی آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12672 همون موقع که فهمیدی خیانت کرده چرا برگشتی آخه 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
parii777 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2461 چرا سوالی ک جوابشو میدونی میپرسی عزیزم؟؟؟؟؟؟ارزش داره بمونی بنظر خودت؟ خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
134rrrrr عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4945 دلیلی نداره که بخای نگاه کنی داره میگه بعد از خیانت نمیزاره نگا کنه معلومه دیگه واسه چی نمیزاره بعد حق با پسرس؟ قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.
nafas_1331 عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 308 تو دوستش نداری پس نمون تو این رابطه میدونم الان میای میگی نه دوستش دارم ولی اگه دوستش داشتی نظر ما برات مهم نبود تازه اگه یکی میومد میگفت داره بهت خیانت میکنه میزدی تو دهنش اینجا معرفتـــ فقط لفظه!
00elmira مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 66 خیانت کرد بعد بخشیدی بعد نمیزاره بببنی ؟؟🤐🤐🤐🤐🤐ببخشید خیلی ساده ای ، مشکل این نیست ک نمیزاره ببی ... خودش کلی حرف زد گفت دیگه همچین کاری نمیکنم و این چرت و پرتا حالا میخوام تموم کنم باهاش
sassh عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1466 کاری کن که خدا راضی باشه ازت ابد در پیش داریم این دو روز دنیا میگذره
ansherle عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 539 خودش کلی حرف زد گفت دیگه همچین کاری نمیکنم و این چرت و پرتا حالا میخوام تموم کنم باهاش تمومش کن.انقدر به جسم و روح خودت اسیب نزن عزیزم.
darling2020 عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 2181 دلیل داره باید ببینم مطمئن بشم تو الان داری ب خودت توهین میکنی! چرا باید با کسی باشی ک اونقدر غیرقابل اعتماده ک باید بری تک تک پیاماشو چک کنی تا دلت آروم بگیره؟!!!! تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🌹🙏🏻