stre_soheiil مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 140 عنوان کمکک 44 بازدید | 7 پست اصلا اعتماد به نفس ندارم با این حالی که همه میگن خوشگلی ولی اعتماد به نفسم داغونه گوشه گیرم زیاد نمیتونم با بقیه ارتباط بگیرم 1403/02/27 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jamisoo عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 530 خب میتونی بری پیش یه مشاوریا سعی کنی چنتا دوست پیدا کنی اما نه هر مدل دوستیحتی یه سری کتاب راجب ارتباط برقرار کردن فکر میکنم هست از اونا بخونو اینکه سعی کن خودتو کم کم وارد اجتماع کنی انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)
stre_soheiil مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 140 خب میتونی بری پیش یه مشاور یا سعی کنی چنتا دوست پیدا کنی اما نه هر مدل دوستی حتی یه سری کتاب راجب ... درسته مثلا با دوس پسرمم که هستم زیاد اعتماد بنفس ندارم با این حالی که من ازش سر ترم
بانوی_نی_نی_سایت عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 581 تو چجوری هستی من اینطوریم که کنار یه نفر هستم همش تپش قلب دارم نکنه داره به جوشام نگاه میکنهنکنه داره تو ذهنش میگه دماغش چقدر بزرگه همش به خودمم استرس میدم و آخرش ترجیح میدم تنها بمونم و بمیرم تو تنهایی خودم
stre_soheiil مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 140 من اینطوریم که کنار یه نفر هستم همش تپش قلب دارم نکنه داره به جوشام نگاه میکنه نکنه داره تو ذهنش می ... من حالا به این چیزا فکر نمیکنم همه میگن خوشگلی منم قبول دارم قیافه خودمو رو خودم عیب الکی نمیزارم ولی موقع حرف زدن اثلا اعتماد بع نفس ندارم
بانوی_نی_نی_سایت عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 581 من حالا به این چیزا فکر نمیکنم همه میگن خوشگلی منم قبول دارم قیافه خودمو رو خودم عیب الکی نمیزارم ول ... کتاب زیاد بخون من سر اینم مشاوره زیاد رفتم بهم گفت کتاب بخون