2777
2789
عنوان

عکس رنگی و دلشوره و خستگی..

373 بازدید | 31 پست

شنبه یا یکشنبه باید برم برای عکس از دردش اصصصصلا نمیترسم ولی ازینکه جواب بگیرم یا نه خیییلی نگرانم یروز به خودم امید میدم و خوش بین هستم یروز نا امید و نگران ازینکه اگر نشد چقدر ضربه میخورم خسته شدم ازبس جواب نگرفتم

چی فکر کردی آخه مگه ما از سنگ هستیم چقدر انتظار داری ما صبور باشیم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاله خیره و جواب خوب میگیری گلم نگران نباش

مرسی ازت

ولی یه حال عجیبی دارم اروم نیستم

عزیزم نگران نباش ان شا اله خیره فقط عضله هاتو سفت نکن ،عکست درست دربیاد

ممنون ازت گلم.

شما قبلا عکس گرفتی؟واسه باردار شدن گرفتی؟

نتیجه داد؟

دوتا شیاف دیکلوفناک قبلش حتما بزار عکس رنگی برای کسایی نتیجه میده که فولی بالغ دارن ولی بارداری صورت نمیگیره تا حالا سونو دادی وسط سیکلت واسه سایز فولیکول؟شوهرت ازمایش داده؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عروس ما بعد 6 سال ماه بعد عکس رنگی باردار شد الان پسرش 3 سالشه با دید مثبت به چیزا نگاه کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دوتا شیاف دیکلوفناک قبلش حتما بزار عکس رنگی برای کسایی نتیجه میده که فولی بالغ دارن ولی بارداری صورت ...

اره 2ماه پیش که ای یو ای کردم تو سونوهام همش فولی خوب داشتم تمام ازمایشام خوبه ولی شوهرم یکم خیلی کم اسپرماش ضعیفه که الان چندماهه دارو دارو میخوره و تقویتش میکنم ولی خب نمیشه..

عروس ما بعد 6 سال ماه بعد عکس رنگی باردار شد الان پسرش 3 سالشه با دید مثبت به چیزا نگاه کن

وای چقدر عالی چقدر خوبه وقتی میفهمم یکی با عکس باردار شده.

مشکلشون چی بوده؟

اره 2ماه پیش که ای یو ای کردم تو سونوهام همش فولی خوب داشتم تمام ازمایشام خوبه ولی شوهرم یکم خیلی کم ...

من دکترم گفت تا عکس نگیری ای یو ای نمیکنم واسه همین اسفند عکس گرفتم اردیبهشت ای یو ای ولی جواب نگرفتیم پریروز شوهرم عمل واریکوسل کرده مهر دوباره ای یو ای می کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چقدر عالی چقدر خوبه وقتی میفهمم یکی با عکس باردار شده. مشکلشون چی بوده؟

لوله هاش گرفتگی داشت با عکس رنگی باز شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40