2789
عنوان

مصاحبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 24 پست
خیلی سوالا پرسیدن! کلا وارد یه اتاق کنفرانس شدم که دور میز 6 تا استاد نشسته بودن. از پروژه ارشد ریز ...

ببخشید خیلی سوال می کنم ولی می خوام بدونم مثلا سوالات درسی که پرسیدن کلی بود یا این که نه مثلا گفتن فلان نظریه را تعریف کن و زبان انگلیسی چطور ازت سوال کردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید خیلی سوال می کنم ولی می خوام بدونم مثلا سوالات درسی که پرسیدن کلی بود یا این که نه مثلا گفتن ...

از من زبان انگلیسی چیزی نپرسیدم. سوالات درسی مثلا تئوری محض نبوذ. مثلا پرسیدن تغییرات انحلال فلان ماده تو آب با فشار و دما و.. چه جوریه؟ یا مثلا برای مدلسازی فرایند فلان چه فاکتورهایی رو باید لحاظ کرد یا مراحل شبیه سازی فرایند فلان چیه. 

پوپاجان واقعا ممنونم که اینقدر خوب راهنماییم کردی  فقط شما لیسانس و فوقت سراسری بودی شما سوال کرده بودی که اگه دانشگاه ازاد قبول شم می رم یا نه  راستش را بخواین من ارشدم از دانشگاه تهران گرفتم و خیلی دوست داشتم اونجا قبول شم ولی خوب چون شاغلم هستم امسال خیلی درس نخوندم الان مرددم که دانشگاه ازاد برم یانه ؟ و این که از طرفی اگه ریسک کنم و نرم ازاد نمی دونم  ایا سال بعد حتی این دانشگاه ازاد رو هم قبول خواهم شد یا نه؟

پوپاجان واقعا ممنونم که اینقدر خوب راهنماییم کردی  فقط شما لیسانس و فوقت سراسری بودی شما سوال ک ...

خواهش میکنم. بله من لیسانس و ارشدم دولتی بودم.

والا من جای شما بودم اصلا دنبال دکتری نمیرفتم اونم دانشگاه آزاد. به نظرم ارزش نداره اینهمه هزینه کرد. از طرف سطح علمی تو دانشگاههای تاپ دولتی هم خیلی پایینه و تو مقطع دکتری تمام فشار رو دانشجو هست بدون اینکه کسی کمکی بکنه یا حتی حمایتی بخواد ازش بکنه. ببخشید که رک گفتم. من چون دارم میبینم جو دکتری چه جوریه و چقدر با تفکراتم قبل از وارد شدن به دکتری متفاوت همیشه به بقیه میگم خیلی فکر کنید قبل از شروع. آیا واقعا ارزش داره؟!

خواهش میکنم. بله من لیسانس و ارشدم دولتی بودم. والا من جای شما بودم اصلا دنبال دکتری نمیرفتم اونم د ...

پوپا جان ممنون از راهنماییت ولی من هم دوست دارم ادامه تحصیل بدم هم این که من حدود 10 سال پیش که کنکور ارشد دادم قبول شدن تو ارشد سختتر بود ولی الان با توجه به تعدد مراکز و دانشگاه ها اسانتر شده و تقریبا اکثر شرکت کنندگان قبول هستند من وقتی سرکار رفتم همش 5 نفر بودیم که ارشد خونده بودیم ولی الان تقریبا اکثر همکارام ارشد دارند بنابراین رقابت شدیدی در محیط کارمون وجود داره و مجبور به ارتقای سطح تحصیلی و علمی برای پیشرفت بیشتر در سازمان هستیم

اصلا ارزش نداره هیچ به ضررتونم هست .منم دکترا دانشگاه ازاد لاهیجان می‌خوندم موقع پایان نامه بهم استاد راهنما ندادن میخاستن ده ترم اضافه تر معطلم کنندهر ترمی ۴۰ ملیون تومن پام میفتاد. اعتراضم کردم عذرمو خواستن و بهم بی احترامی و توهین کردند .الان بعد 5ترم اخراجم کردن اصلا سمتش نرید خواستید دانشگاههای دولتی برید.در غیر اینصورت بیخیال شین کارم براش نیس حتی هیات علمی