2789
عنوان

مصاحبه

2106 بازدید | 24 پست

من لییسانس و فوقم از دانشگاه سراسری گرفتم امسال تو ازمون دکتری شرکت کردم ولی چون خوب درس نخونده بودم فقط دانشگاه ازاد اطراف تهران دعوت به مصاحبه شدم دوست داشتم سراسری قبول بشم که متاسفانه نشد از طرفی از اون مهمتر  چون همش می ترسم از من یکسری سوال بپرسن و چون خیلی خوب درس نخوندم نتونم پاسخ بدهم و اونوقت جلوی استادا قطعا خیلی خجالت خواهم کشید به نظرتون اگه سواالهایی که پرسیدن بلد نبودم جواب بدم چی کار باید بکنم؟هم دوست دارم تو مصاحبه شرکت کنم و هم این که می ترسم جواب سوالاتشون بلد نباشم و به خاطر همین می خوام شرکت نکنم شما جای من بودید در مصاحبه شرکت می کردید یا از ترس این که جواب سوالاتشان را بلد نباشیدبا توجه به این که زیاد هم درس نخوندید شرکت نمی کردید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اون اساتیدی که مصاحبه میکنن کیا هستن؟ سعی کن مقالات اخیرشون رو بخونی. سوالی بلد نبودی بگو حضور ذهن ندارم الان. با دانشجو هایی که سال های قبل رفتن مصاحبه هم مشورت کن.

ببین اون اساتیدی که مصاحبه میکنن کیا هستن؟ سعی کن مقالات اخیرشون رو بخونی. سوالی بلد نبودی بگو حضور ...

اساتید اصلا نمی شناسم گفتم چون سراسری درس خوندم اساتید و حتی دانششجویان دانشگاه ازاد نمی شناسم و ضمن این که پس فردا هم مصاحبه دارم

اساتید اصلا نمی شناسم گفتم چون سراسری درس خوندم اساتید و حتی دانششجویان دانشگاه ازاد نمی شناسم و ضمن ...

نگران نباش. من وقتی اومدم مصاحبه دکتری هنوز ارشد دفاع نکرده بودم! هیچ مدرکی هم همراهم نبود! پنج شنبه نتایج اومد من شنبه مصاحبه داشتم. قبول هم شدم اونم تو دانشگاه دولتی. فقط به پروژه هایی که انجام دادی تسلط کامل  داشته باش و با اعتماد به نفس جواب بده. برای دانشگاه آزاد فکر نمیکنم خیلی سخت بگیرن تو مصاحبه و یا رقیباتون خییلی قوی باشن. 

جای شما بودم برا مصاحبه می رفتم ی تجربه بدست میاوردم یا امسال میشد یا نمیشد ان شالله سال بعد  

همش می ترسم برخوردشون بد باشه مثلا بگن تو که بلد نیستی چرا اصلا اومدی مصاحبه دکتری تازه می گن اساتید دانشگاه ازاد با دانشجویان سراسری خیلی خوب نیستن و سوالای سخت تر ازشون می پرسن

همش می ترسم برخوردشون بد باشه مثلا بگن تو که بلد نیستی چرا اصلا اومدی مصاحبه دکتری تازه می گن استاید ...

ببینید خیلی وقتا اساتید سوالایی میپرسن که خودشونم جواب فطعی رو نمیدونن!! اینکه شما با اعتماد به نفس جواب بدی خیلی مهمه. به هرحال شما مجاز شدی و رفتی مصاحبه. بابت مصاحبه شدن هم داری پول میذی بنابراین اصلا ناراحت نباش که بگن بلد نیستی چرا اومدی. فوقش گفتن بگو برای کسب تجربه.

نگران نباش. من وقتی اومدم مصاحبه دکتری هنوز ارشد دفاع نکرده بودم! هیچ مدرکی هم همراهم نبود! پنج شنبه ...

وای عزیزم شما دانشجوی دکتری هستی چه شانسی من اوردم شما رو پیدا کردم چه سوالاتی ازت پرسیدن شده بود سوالی را ازت بپرسن بلد نباشی جواب بدی میشه یک خورده راجع به مصاحبه توضیح بدی

همش می ترسم برخوردشون بد باشه مثلا بگن تو که بلد نیستی چرا اصلا اومدی مصاحبه دکتری تازه می گن استاید ...

من خودم ارشدم تجربه ای ندارم 

ولی همراه کسی که امسال رفته بود مصاحبه بودم خیلی تجربه های مفید بدست اورده و خیلی راضیه 

فوقش اینه نمیری استاده هم یکی مث ماس دیگه 

سخت نگیر زیاد 

بنظر من برو حتما برو ب تجربه اش می ارزه

وای عزیزم شما دانشجوی دکتری هستی چه شانسی من اوردم شما رو پیدا کردم چه سوالاتی ازت پرسیدن شده بود سو ...

خیلی سوالا پرسیدن! کلا وارد یه اتاق کنفرانس شدم که دور میز 6 تا استاد نشسته بودن. از پروژه ارشد ریز ریز سوال پرسیدم از تئوری و نحوه شبیه سازی و اینا. هر استادی هم از درسهایی که تدریس میکرد چندتاسوال پرسید. منم هرچی رو بلد بودم گفتم هرچی هم بلد نبودم سعی کردم با استدلال و اینا بگم من فککر میکم اینجوریه! بعد ازم پرسیدن اینجا باید بمونی و تمام وقت دانشجو باشی و سر کار نری و اینا گفتم باشه! کلا به نظر من چیز خاصی نبود!