2789

فیلم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاشو نمیفهمی خیلی سادست که

من خوندم 

بگو تا برات توضیح بدم

شوخی هاتون درباره اسم کاربریم خیلی خزه، استاد شما اینجا چیکار میکنید؟ هه هه بی نمک 😐🤦♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊 یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...

چه استادی

صائلی خوبه

ولی کلا استاد زیاد مهم نی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
کجاشو نمیفهمی خیلی سادست که من خوندم  بگو تا برات توضیح بدم

خب من یه دور خوندم

خیلی شبیه همه 

دو صفحه اول خوب بود حفظم شدم 

صفحات بعد گیج شدم قاطی شد شبیه همه نمیدونم سوال چطور میدن

خب من یه دور خوندم خیلی شبیه همه  دو صفحه اول خوب بود حفظم شدم  صفحات بعد گیج شدم قاطی ...

ببین تیپ سوالایی که ازش میاد 

اینکه اول باید 8 تا معیار تمدن اسلامی رو کامل حفظ باشی 

دوم اینکه بدونی هر آیه واسه کدوم معیاره

مثلا اکثر سوالات اینکه مثلا فلان معیار رو توضیح بده 

ولی توی توضیح هر کدوم ی سری نکته ها داره که باید هم کلی باهم حفظشون کنی هم جا خالی دار حفظ کنی

شوخی هاتون درباره اسم کاربریم خیلی خزه، استاد شما اینجا چیکار میکنید؟ هه هه بی نمک 😐🤦♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊 یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...

ببین تیپ سوالایی که ازش میاد  اینکه اول باید 8 تا معیار تمدن اسلامی رو کامل حفظ باشی  دو ...

شاید این فصل طول سال نخوندم سخته 

تقریبا یه دور کامل خوندم البته الان درس سه ام تموم میشه 

فردا باید برم کامل از اول بخونم 

شاید این فصل طول سال نخوندم سخته  تقریبا یه دور کامل خوندم البته الان درس سه ام تموم میشه  ...

آره بخاطر همونه عزیزم 

مرور کنی درست میشه