2821
2789
عنوان

سینگل به گور

350 بازدید | 28 پست

یه چیزهایی هست دلن میخواد تو زندگیت برات بیوفته امل نمیشه  کسی هست مثل واقعا تا سن ۳۵ سینگل باشه منطورم اینه که خیلی دسگع سینگل باشه اصلا دوست پسر نداشته یاشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوهوم

میدونی سنم کم بود زیاد برام مهم نبود رابطه جنسی رو دوست داشتم اصلا میگفتم یعنی میشه یه روزی ازداوج کنم رابطه پ اینها الان اصلا دوست ندارم هیچ مردی بهم نزدیک بشه 

تو حتما سنت کمه 

نمیدونم شاید

مثلا الان بخوای شوهر کنی که دیگه بچه دار نمیشی

من که هیچ وقت قرار نیست بوی نوزاد رو حس کنم چون بچه دار نمیشم 😭

его окровавленные пальцы играли музыку смерти на струнах гитары"

شت تازه خواسم بگم عموم ماشین خونه داره تاحالام ازدواج نکرده اگ سرکار میری بیازن عموم شو🥲🤣

احتمالا عموت از ۵۰ رد شده که اینجور پیش نهاد میدی وگرنه نمیکفتی بعد من دیگه یرام خونه و ماشین اعمیت نداره 

میدونی سنم کم بود زیاد برام مهم نبود رابطه جنسی رو دوست داشتم اصلا میگفتم یعنی میشه یه روزی ازداوج ک ...

پس الان که باید خوشحال باشی

его окровавленные пальцы играли музыку смерти на струнах гитары"

نمیدونم شاید مثلا الان بخوای شوهر کنی که دیگه بچه دار نمیشی من که هیچ وقت قرار نیست بوی نوزاد رو ح ...

الان تو سن من خیلی ها بچه دار میشن چرا بچه دار نمیشی از کجا میدوتی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز