2789
نه ارتودنسی کردم، احتمالا ماه بعد تموم میشه با خودم گفتم کامپوزیت هم بکنم! ولی اینجوری که تو گفتی نگ ...

یکی از دوستام یکم دندونش تیره شده بود

زغال و پودر کرد میخواست مسواک بزنه ی بار با زغال میزد

برا اون خوب شد دندونش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا خمیر دندون زغالی نخریده بود؟ البته شاید خواسته مستقیم بره برای منبع اصلی!🥲😂

خمیر دندون زغالی حالت لایه بردار داره

یکی دیگمون خریده بود بعد چند بار استفاده دندون هاش درد گرفت رفت دکتر گفته بود دندونت نازک شده

ولی زغال خودش حالت تمیزکننده داره البته همونم اگه پشت سر هم بزنی همون بلا سر دندونت میاد مثلا تو هفته یه بار دوبار باید استفاده کرد

خمیر دندون زغالی حالت لایه بردار داره یکی دیگمون خریده بود بعد چند بار استفاده دندون هاش درد گرفت ر ...

من سه ماه خمیر دندون ذغالی استفاده کردم هیچ تاثیری ندیدم!

باور کن بابام بیاد ببینه دارم ذغال جای خمیر میزنم رو دندونام تا 6 ماه مسخرم میکنه!🥲😂

من سه ماه خمیر دندون ذغالی استفاده کردم هیچ تاثیری ندیدم! باور کن بابام بیاد ببینه دارم ذغال جای خم ...

😂 😂 😂 😂 😂 

نمیدونم

بلچینگ هم حالت تمیز کردن داره شنیدم روی مینای دندون تاثیر نداره و نازکش نمیکنه و سفید میکنه

باز میخوای برو دندون پزشکی بپرس اون و زیاد اطلاعات ندارم کسی رو هم نمیشناسم انجام داده باشه

😂 😂 😂 😂 😂  نمیدونم بلچینگ هم حالت تمیز کردن داره شنیدم روی مینای دندون تاثیر نداره و ناز ...

بلیچینگ رو هم به خاطر این ارتودنسی لنتی انجام دادم. کلا یه هفته خیلی سفید میمونه.

ببین من دندونام سفیده، ولی اینایی که کامپوزیت میکنن دیگه خیلی سفیده. ولی اگه همونجور که خودت گفتی نیاز به مراقبت شدید داره ولش کن! (باور کن از وقتی ارتودنسی کردم عقده گاز زدن دارم! بقیه رو میبینم دارن ساندویچ میخورن دلم میسوزه!🥲😂)

بلیچینگ رو هم به خاطر این ارتودنسی لنتی انجام دادم. کلا یه هفته خیلی سفید میمونه. ببین من دندونام س ...

با کامپوزیت حسرتش برات میمونه 

من اصلا دندون خیلی سفید دوست ندارم زیادی مصنوعی

دندون های خودت و سفت بچسب

بستگی به نظر دندون پزشک داره ولی در کل پیش دکتر واقعا خوب اگه بری هیچ نگرانی بابت مشکلاتش نداری  ...

مامان من پیش یه دکتر رفت خیلی ناراضی بود 

کجا رفتید شما من دیگه چشمم آب نمیخوره جایی خوب باشه 

مامان من پیش یه دکتر رفت خیلی ناراضی بود  کجا رفتید شما من دیگه چشمم آب نمیخوره جایی خوب باشه& ...

من کامپوزیت انجام دادم پیش دکتر سیمین برنگی 

وااااقعااااا راضی بودم 

خیلی کارشون خوبه 

خودشونم بسیار آدم خوبی هستن

شماره تماسشونم میذارم واست 

02122858244