2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگران نباش تا آنومالی خودش جذب میشه

من شیاف استفاده میکردم، شبی یکی

همون هفت هفته بودم لکه بینی پیدا کردم چندتا آمپول پروژسترون زدن، بعداز اون تا آنومالی شیاف استفاده کردم

منم سر بارداری اولم داشتم خونریزی شدید داشتم  روزی دوتا پروژسترون میزدم آمپولشو و دو تام شیاف ...

دکترم این هفته تعطیلاتش بود منشی گف شبی یه دونه شیاف استفاده کن

حس میکنم کم گفته باید دوتا بذارم چون انگار دوباره لک دیدم🥲

نگران نباش تا آنومالی خودش جذب میشه من شیاف استفاده میکردم، شبی یکی همون هفت هفته بودم لکه بینی پی ...

دکترم سه شنبه میاد گفتن بیا میترسم تا اون موقع دیر نشه🙁شبی یه دونه شیاف ینی کافیه🤦‍♀️

دکترم سه شنبه میاد گفتن بیا میترسم تا اون موقع دیر نشه🙁شبی یه دونه شیاف ینی کافیه🤦‍♀️

یه دکتر دیگه برو

منم اون موقع دکترم نبود، لکه بینیم قطع نمیشد یه متخصص دیگه پیدا کردم، رفتم پیش اون

اره

شما دوقلو باردارید؟

خدا حفظشون کنه 

توی سونوی قلب بهتون گفتن دوقلو هستن؟

کدوم مرکز سونوگرافی رفتید ؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

حاجت روا باشید😍

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم

علائم خاصی داره بارداری دوقلو ؟

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم