2777
2789

شوهر منم همینه بسیار رومخه الان دیگه محل نمیزارم

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا ما وقتی رفتیم خاستگاری مشاورمون  یه حرف خوب زد به جفتمون. گفت اول با چشم باز و اگاهی نسبت بهم پیش برید بعد هم که بله گفتین چشمتون ببندین. !! 

وقتی یاد گرفتیم ک متوجه این بشیم که ما ادمای کاملی نیستیم و پر از نقص و ایرادای شخصیتی و ظاهری خودمون هستیم دیگه نسبت به بقیه اینقد راحت اظهار نظر و ایراد بیخودی وارد نمیکنیم. 

من برای اینکه فقط به خانومم یه موضوع رو چچوری بخوام بهش دیکته کنم که نه بهش بربخوره نه ذهنیت بگیره ازم نیم ساعت تلفنی مشاوره میگرفتم. 

سوادعاطفی و پختگی رفتاری مشخصه اصلی و انتخابتون باید باشه.. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
هی خواههرررر

منم میگم هی خواه....ر فقط خدا میدونه چیا کشیدم از دستش ۱۰ساله

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

والا ما وقتی رفتیم خاستگاری مشاورمون  یه حرف خوب زد به جفتمون. گفت اول با چشم باز و اگاهی نسبت ...

بدون جبهه گیری میشه بپرسم که چی شد که اینجا عضو شدید و حضور فعال دارین؟

باور کنید سوالی هس فقط نه توهین و تحقیر

اخه ادمی که انقدر به همسرش اهمیت میده طبیعتا باید رابطه خیلی خوبی باید داشته باشید اما هیچ زنی همچین چیزی رو قبول نمیکنه که همسرش تو یه جمع اکثریت خانم باشه وصحبتی خارج از کار بکنه