2777
2789
عنوان

چرب شدن پوست بینی بعد عمل 🤦‍♀️🥴

4639 بازدید | 17 پست

از دیروز دیگه چسب رو برداشتم دماغم برق میزنه انقدر چربه پوستش انگار روغن خالی کردن روش 

چکار کنم تمیز شه لطفا اونایی که عمل کردن یا تجربه دارن بگن 

میترسم با تونر یا سرکه سیب پاک کنم ورم کنه😕

منم بعد دو ماه رفتم پاکسازی صورت 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا دستکاری نکن و با دکترت مشورت کن

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نمیشه که یعنی با پیلینگ اورد روی دماغت😑؟

اره ولی خیلی با احتیاط،ببخشید اشتبا گفتم بعد ۵/۶ماه رفتم 

بعد باز کردن چسب هم طبق گفته دکترم با پد ارایشی و شیرپاک من روش میکشیدم پاک ش ،تا چسب قشنگ وایسه رو بینی

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه خورده زود نیست برای پاکسازی 

اشتبا گفتم ۵/۶ماه بعدش رفتم 

عوارضی نداشت 

پاکسازی؟ن اصلا خیلیم پوست بینیم تمیز شد 

یعنی تونر اینا عوارض داره؟

اخه پوست بینی الان حساسه و ممکنه لک بشه ،چون من شتیدم خیلی از این جوشها و ... عوارض داروی بی هوشیه . یک زنگ بزن مطب ،بپرس برای شستشوی پوست ببنیم چکار  کنم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭