2777
2789
عنوان

سحر و جادو

171 بازدید | 15 پست

دوستان من امروز چنتا از بالش هامو بازکردم چون خیلی خوابیده بود خواستم دوباره درستشون کنم که این دعا رو پیدا کردم، آیه ی ۲۹ سوره یاسین توش نوشته بود، معنی و تفسیرهایی که داشت خیلی بد بود خیلی ترسیدم توروخدا کمکم کنید، اگه سحر و آرزوی مرگه چجوری باطلش کنم؟

إِنْ كَانَتْ إِلَّا صَيْحَةً وَاحِدَةً فَإِذَا هُمْ خَامِدُونَ

معنی:

نبود عقوبتشان جز یک صیحه عذاب آسمانی که به ناگاه همه هلاک شدند، 
فرو نشستن زبانه آتش «خمدت النار خمودا: طفئ لهبها»، آن در انسان كنايه از مرگ است

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اون بالش هارو از کجا آوردی؟

بالش های خودمه مامانم زمان ازدواج درست کرده الان ۱۲ ساله ک ازواج کردیم، چون خوابیده بود امروز بامامانم باز کردیم  ک دعا رو دیدم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
اسم کسی هم نوشته شد بود بالشتارو کی بهت داده بود خب 

نه اسم نداشت فقط آیه ۲۹ سوره یاسین بود، تفسیرهاش توی نت زدم همه درمورد سردو خاموش شدن ناگهانی و مرگ بود

بالش های خودمه مامانم زمان ازدواج درست کرده الان ۱۲ ساله ک ازواج کردیم، چون خوابیده بود امروز باماما ...

آخه کسی هم نمیتونه بهشون دسترسی داشته باشه

خونتون مهمونی میااد که شبا بمونه؟

یا خدا مطمئنی آرزوی مرگه 

توی معنی و تفسیرش اینطوریه، وقتی دیدم خیلی حالم بد شد گریم گرفت آخه ما با کسی دشمنیم نداریم😔

آخه کسی هم نمیتونه بهشون دسترسی داشته باشه خونتون مهمونی میااد که شبا بمونه؟

آره، چون ما یه شهر تفریحی  دور از شهر خودمون زندگی میکنیم خیلی از اقوام میان خونمون، ولی خب با کسی دشمنی نداشتیم

بلد نیستم چجوری عکس بذارم هیچ گزینه ای پیدا نمیکنم ، توروخدا اگه کسی میدونه چجوری باطل میشه کمکم کنه خیلی میترسم 

ایه ۲۹ سوره یس ! برای خواب راحت و زود به خواب رفتن میذارن  .برای رفع بی خوابی

واقعا؟ انشاالله آخه من هیییچوقت دعا واسه خودم نگرفتم ک تو بالشامم بذارم، زیادم اعتقاد به این چیزا نداریم ، ولی وقتی دیدم یهو شوک شدم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز