2777
2789
عنوان

My favorite 🦋

78 بازدید | 14 پست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

موهایمان در جوانی سفید شد گفتند "ارثی" است راست میگفتند! ما"وارثان اضطراب تاریخ بودیم"

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این تاپیک مختص مطالب و متن هایی هست که خودم از خوندنشون لذت میبرم🌸

چ زیبا گفتع شاعر

اره خیلی

برا امضا ی یکی از کاربراس

خیلی امضا ها دیدم که بدیم نشسته و بعدا پشیمون شدم که سئو نکردم برا همیم تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم مثل یه دفتر  متن های مورده علاقم رو توش بنویسم 

اشک های بعد از شکست عرق هایی ست که‌ برای پیروزی نریختیم

پروانه صفت کشته هر نور مشو🍃

از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باش

سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام میگیرد که من نه تورا رها کرده ام و نه با تو دشمنی کرده ام (سوره ضحی ایه 1-3)

* افسوس که هرکس را فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم او را به تمسخر گرفتی (سوره یس ایه 30)

* و از تمام پیام هایم رو برگرداندی (سوره انعام آیه 4)

* و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام (سوره انبیا ایه 87)

* و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان گمان کردی خودت بر همه چیز قدرت داری (سوره یونس ایه 24)

* و این در حالی بود که حتی مگسی را نمی توانستی و نمی توانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمیتوانی از او پس بگیری (سوره حج ایه 73)

* پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند ، چشم هایت از وحشت فرو رفتند و تمام وجودت لرزید گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما به من شک داشتی (سوره احزاب ایه 10)

* تا زمین یا آن همه وسعت بر تو تنگ آمد ،پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری پس من به سوی تو بازگشتم که تو هم به سوی من باز گردی ، که من مهربانترینم در بازگشتن (سوره توبه ایه 118)

اسم های دختر زیبا

نلین

روژیا

توکا

نیلای

بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

بستن

عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

بستن

فقط حیدر (ع) امیر المومنین است ❤️ کربلا دارد به کل آفرینش افتخار❤️خیلی دیدم تو سایت میگن خدا وجود نداره چون علم نتونسته وجود خدا رو ثابت کنه!! براشون دلیل آوردم که هیچ کسی جز خدا نمیتونه از یه اسپرم و تخمک به انسان بالغ خلق کنه( لَمْ نَخْلُقْكُمْ مِنْ ماءٍ مَهِينٍ‌ • فَجَعَلْناهُ فِي قَرارٍ مَكِينٍ‌ • إِلى‌ قَدَرٍ مَعْلُومٍ‌ • فَقَدَرْنا فَنِعْمَ الْقادِرُونَ؛آیا شما را از آبی پست و ناچیز نیافریدیم، سپس آن را در قرارگاهی محفوظ و آماده قرار دادیم، تا مدتی معین؟! ما قدرت بر این کار داشتیم، پس ما قدرتمند خوبی هستیم (و امر معاد برای ما آسان است) سوره مبارکه مرسلات ۲۰_۲۳) میگن این دلیل وجود خدا نیست ! همه چیز در جهان دلیل علمی داره ! خب حالا سوال من اینه که سر منشا تمامی دلایل علمی موجود در جهان چیه ؟! بالاخره دلایل علمی خودشون به وجود نیومدن که !!! ❤️ به همین زودی با تاپیک نذر ظهور میام پیشتون❤️ حیدر حیدر شهادتین ما ، اینه میراث والدین ما ، میرسه روزی که همه عالم پر میشه از حسین حسین (ع) ما❤️پیچیده لبیک از نجف تا کربلا❤️ما ملت صبر و استقامتیم، ما ملت شهادت و شهید پروریم ، ما ملت عزادار محرم های حسین (ع) و ملت شاد جشن عید غدیر ، عید امامت علی (ع)هستیم 🌷نژاد پرست نباشید اما وطن دوست باشید 🇮🇷🌷الهم عجل الولیک الفرج 🌷بعضی از کامنت ها رو فقط لایک میکنم که بفهمید احترام گذاشتم و نظرتونو خوندم ولی الزاما باهاتون هم عقیده و هم نظر نیستم.به این نتیجه رسیدم که کلا باید تو بعضی تاپیک ها سکوت کنم و خودمو الکی به آب و آتش نزنم واسه کسی که اشتباهشو نمیفهمه

کانیا

ماهزاده

کمند

ساویس

ماه پری

ماه صنم

افسون

آیاتای

ماهسپند

شمیم

امیرا

نشمین

نجمه

نلین

نیلا

آتیه

تالیا

تانیا

تارا

تامارا

تسنیم

تینا

حوریان

رمیصا

رانیا

مثلا

محیصا

نهایی

ندا

نبات 

ثمر

آیپر