2821
2789
عنوان

بیاین.. نمیاین؟ 😑

100 بازدید | 13 پست

بچه ها درخواست شناسنامه داده بودم خطم خاموش بود ۲۳روشن کردم ی پیام برام اومده بود ک کد رهگیری بود.. زدم تو سایت نوشته بود۲۲ام ب علت یافت نشدن نشانی عودت خورده

و تاریخ۲۳ام معطله شده ب دفتر پست ادرسشم زده بود.. امروز رفتم دفتر پستش کد رهگیریشو دادم گفتن تحویل گرفتی روز۲۲ام و گفت این امضاته ک مال من نبود چون کد پستی خونه خواهرم داده بودم گفتم شاید اونا گرفتن خبر ندادن واسه همین اومدم خونه زنگزدم ابجیم گفت اصلا نیاوردن.. باید کار کنم؟؟؟ یکشنبه امتحان ترمیم دارم باید باشه حتم�ا😭

برو همون پست بانک ک ثبت نام کردی

اینارو بگو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همون اداره پست ک قرار بوده بفرستن؟ یا دفترپیشخوانی ک برا شناسنامه ثبت نام کردم؟؟ 

دفتر پیشخوان

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
کجا باید برم دقیقتا؟ جایی ک واسه شناسنامه ثبت نام کردم یا این دفتر پست ک قرار بوده بیارنش؟ 

دفتر پست تحویلش داده دیگه . برو یکبار دیگه پست ادرس نامه رسانی ک بردش بگیر ببین کدوم واحد تحویل داده بگو من تحویل نگرفتم این امضاهم مال من نیست نامه ذسانتون حق نداشته بدون چک کردن مدرک اون تحویل بده حالا موظف بیاد بگه کدوم خونه تحویلش داده .

به نظرم برو شکایت کن  کی جای تو شناسنامه ات رو برده؟

اره حتما بفهمم کیه پدرشو در میارم خیلی کارا باید انجام میدادم باهاش تا امتحانام دستم نرسه ک بدبختم🤦🏻‍♀️کوچه خواهرمم جفتمونه هرکی بوده شاید عمدا اینکارو کرده. انگار خپا ندارن

اره حتما بفهمم کیه پدرشو در میارم خیلی کارا باید انجام میدادم باهاش تا امتحانام دستم نرسه ک بدبختم🤦 ...

ازش سواستفاده می‌کنن 

تا یه خلافی باهاش نکردن برو سریع شکایت کن

دفتر پست تحویلش داده دیگه . برو یکبار دیگه پست ادرس نامه رسانی ک بردش بگیر ببین کدوم واحد تحویل داده ...

جمعه ها که باز نیستن؟ شنبه حتما میرم مرسی از راهنماییات❤

2824
2823
2791
2779
2792