2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه رو چطور‌ می‌ذارین؟ متاسفانه من به این نتیجه رسیدم مو فقط ربط به ژنتیک داره و اگه تو ژن آدم موی ...

ن اصلا اینطور نیس من دکترم گف میتونی تغییر بدی با دارو درست میشه بمن امپول داد موهام کمی جون گرف الانم خودم ماسکای خونگی میزنم و میزنم 

پودرشو خیس میکنم میزارم رو سرم البته ماهی یکبار 

خیس میکنی؟چطوری

نمیشه تو شامپو بریزی؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

قبل از اینکه موهام و کوتاه کنم تقریبا تا نردیم زانوم بود

جوری که بلندتر از موی خودم ندیده بودم

پسرونه زدمش  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

تا وسط کمر

من موهام انقد پرپشته بالاهاشو کوتاه کردم که هم سردرد نگیرم هم شبیه پشمک نشم🤦‍♀️ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist