2777
2789

نمیخامش امادیشو ندارم هیچجوره کارم شبو روز گریس بچه تو شکمم یک درصد برام مهم نیست شوهرمم مخالفع سقطه دارم ذره ذره اب میشم

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
دلیلت چیه

بچه کوچیک دارم افسردگی بخابی خودمو فراموش کردم دقیقا میخاستم از بعد عید باشگاه برم کلاس برم همه چی پاشید از هم بچم سه سالشه کلا تو دستشویی سپرس شد نویته بعدیه بعد لابد بعدی

منم آمادگیشو نداشتم و محصل بودم با قرص و آمپول بازم خدا خواست و باردار شدم خیلیا گفتن سقطش کن اما این کارو نکردم الان یه روز بدون دخترم نمیتونم سر کنم 

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
2805

خوب شما که آمادگی نداری چرا جدی جلوگیری نکردی ؟ من یه دوره ای اصلا بچه نمی خواستم ، دو تا روش جلوگیری رو با هم استفاده میکردم که خیالم راحت باشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب شما که آمادگی نداری چرا جدی جلوگیری نکردی ؟ من یه دوره ای اصلا بچه نمی خواستم ، دو تا روش جلوگیر ...

سه ساله جلوگیری کردیم ی شب جلوگیرم درست نبود هنوز هنگم مقصر شوهر میدونم گناهش پای اونه من ک بچه نخاستم

2801