2777
2789

سلام خانما

من همیشه پریودیام دردناکه این ماه به خاطر امتحانات میخوام بدون درد بشم

رازیانه خوبه دم کنم ؟ و بادرنجبویه 

دیگه چیا خوبه ؟

رازیانه بد نباشه ی موقع ؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

رازیانه نه اصلا نخور..

ی پارچه تمیز با اتو یا رو بخاری اینا گرم کن تا بزن بذار تو شورتت رو نواربهداشتیت،بعدا یا بشور یا بنداز سطل اشغال

کیسه آب گرم یا حوله داغ بذار رو باسنت

لگن گرم بشه درد نمیکشی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
تو پریودی نباید رازیانه خورد 

نه قبلش منظورمه 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
2804
رازیانه نه اصلا نخور.. ی پارچه تمیز با اتو یا رو بخاری اینا گرم کن تا بزن بذار تو شورتت رو نوارب ...

منظورم قبل پریودیه