2777
2789
چرا مال من میاد بعد کلی مصیبت اما نوشته فقط دانش اموزای ۴۰۲ ۴۰۳ الان نمیدونم من پشتم چیکار کنم هیچ ...

ترمیم معدل ثبت نام کردید ؟ ببین سه تا خط بالای صفحه هست بزن رو اون نوشته سازمانی اونجا رو کلیک کن به کارت ازمون نهایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چند نفر گرفتن همه همینجا نوشته بودن هم تو ی گروه کنکوریا دارم اونام گرفته بودن

اینو‌نوشته:

متقاضیان بزرگسال و آموزش از راه دور که در امتحانات خرداد ثبت نام نموده اند نیز می توانند از طریق همین سایت و با استفاده از گزینه والدین و سایر و یا کاربران بدون سیم کارت، اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی 1403 نمایند و یا به صورت حضوری به مدرسه مراجعه نمایند.

یعنی باید واسه تو هم باشه

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

اینو‌نوشته: متقاضیان بزرگسال و آموزش از راه دور که در امتحانات خرداد ثبت نام نموده اند نیز می تو ...

ممنون یکم ارامش خاطر گرفتم😂

نوشته از ۶ امتحان کنید

خدا لعنتشون کنه مردم اعصابشونو از سر راه اوردن اگه بدونی فقط چطور دارم نفس میکشم 

میفهمم واقعا منم از صبح تا الان همینطوری نشستم ی کلمه درس نخوندم اعصابم ریخته بهم

عرضه ی یدونه سایت درست حسابیم ندارن

الان دیدم ممنون برا من میزنه دوازده ولی کدوم دوازده و کدوم پنج شنبه ؟؟ احتمالا پنج شنبه هفته دیگه&n ...

نه همین امروز فردا درست میشه سایت الان دیدم تقریبا برای همه همینه نگران نباش 

سره ثبت نام ترمیم هم همین مصیبتارو کشیدیم اخر من ساعت ۲ نصفه شب ثبت نام کردم خلوت بود

2790
2778
2791
2779
2792