2777
2789
عنوان

امروز رفتم لیزر

167 بازدید | 21 پست

اولین جلسه بود اصلا درد نداشت خیلی هم سریع شد

الان سه ساعت گذشته قبل و بعدم هیچ فرقی نداره منظورم ب قرمز شدن و این چیزا هست

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉

با چه دستگاهی ؟ کل بدن؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

وای من دوماهه نوبت دارم جلسه اخرمه... تنبلی میکنم نمیرممم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
حالا حالاها باید بری  امیدوارم نتیجه بگیری

خدا کنه نتیجه بگیرم خیلی هم گرون بود ولی با این وضعیت ک امروز دیدم ی کم ناامید شدم

2804
کندلا جنتل پرو مکس

کندلا عالیه من رفتم الان تو شارژم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چند جلسه رفتین شما؟

من جلسه دهم و که همون آخر جلسه ست نرفتم هنوز

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
2805

مرکز معتبر رفتی ؟

اصولا جلسات اول چون درجه پایینه هم درد کمتره و هم التهاب 

اصولا برای کندلا میگن بعدش پماد ریکاو بزنی

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
منم ۳۰ ام نوبت دارم اصلا روم نمیشه نمیدونم چکار کنم

الکی روت نمیشه منم تو همین فکر ها بودم رفتم دیدم برا اونا خیلی عادی هست تازه ی کم لباس بیرون آوردن و طولش دادم دعوا هم کرد ک زود باش

مرکز معتبر رفتی ؟ اصولا جلسات اول چون درجه پایینه هم درد کمتره و هم التهاب  اصولا برای کندلا ...

زیر نظر دکتر هست کرم ام ان دی داد گفت دو ساعتی ی بار تمدید کن

2801