الان بابد کواموکسی بخوره با هر ترفندی هم بدم بالا میاره نوریز کلد دادم بالا میاره میگه بوی گند میده هنوز دارو نخورده شیشه اشو میبینه عق میزنه چقد بچه داری سخته من خسته شدممممم
از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه منم بد داروئه فقط مارکای خاصی رو میخپره.کلا داروی ایرانی بخوره بالا میاره.فک کن استامینپفن و پوروفن چیه ایرانیشو بخوره درجا بالا میاره حالا مولتی و اینا بماند
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
پسر منم شش سالشه کی می تونه قرص بخوره؟قرص و حداقل حل می کنم تو آبمیوه نمی فهمه
عزیزم لازم نیست حل بشه مث خودم بهش میدم میخوره خودش میگه ازشربت خیلی بهتره تا حالا چندتا دکتر بردم بهش قرص دادن چون گفتم حالش بدمیشه با شربت برای سن پسر شمام هم اگه با دکتر مشورت کنی فکر کنم میشه قرص بدی
حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜