2777
2789

الان بابد کواموکسی بخوره با هر ترفندی هم بدم بالا میاره نوریز کلد دادم بالا میاره میگه بوی گند میده هنوز دارو نخورده شیشه اشو میبینه عق میزنه چقد بچه داری سخته من خسته شدممممم

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
دقیقا پسرم من اینجور هست واقعا سخته البته خداروشکر الان ۸سالش شده دیگه دکتر بهش قرص میده 

پسر منم شش سالشه کی می تونه قرص بخوره؟قرص و حداقل حل می کنم تو آبمیوه نمی فهمه

با سرنگ بده اگه بالا میاره با شکم خالی بده نه خیلی هم خالی منظورم اینه  ی تایمی غذا خوردنش گذشت ...

با سرنگقطره چکونه امتحان کردم بعد ک داد پایین بالا میاره

2804
با سرنگقطره چکونه امتحان کردم بعد ک داد پایین بالا میاره

با سرنگی ک آمپول میزنن ی آبمیوه هم دستت باشه فورا بهش بده یا سرگرم ش کن فورا ببرش پشت پنجره بگو ببعی نگاه جوجو نگاه...

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉

بچه منم بد داروئه فقط مارکای خاصی رو میخپره.کلا داروی ایرانی بخوره بالا میاره.فک کن استامینپفن و پوروفن چیه ایرانیشو بخوره درجا بالا میاره حالا مولتی و اینا بماند

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
2805

بچه منم ۶ سالشه ولی قرص باشه قشنگ میخوره . ‌شاید ترسوندیش بدش اومده از دارو

بگو دکترش آمپول بنویسه 

عزیزم لازم نیست حل بشه مث خودم بهش میدم میخوره خودش میگه ازشربت خیلی بهتره  تا حالا چندتا دکتر بردم بهش قرص دادن چون گفتم حالش بدمیشه با شربت  برای سن پسر شمام هم اگه با دکتر مشورت کنی فکر کنم میشه قرص بدی

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
2801