2777
2789

وقتی اومدن خواستگاری هی غیر مستقیم میگفتن رسم دارن پدر عروس به خانواده داماد و مهمانا سر عقد شام بده رسم دارن هم نامزدی هم عقد بگیرن پدر عروس باید به مهمانا شاباش بده نمیدونم فلان الان اومدم عقد خاله اش 

خود شوهرمم نفری ۵۰هم نامزدی هم عقد شاباش داد بعد دیشب میبینم هیچ مدوم از اینا انجام نشد ی مراسم افتضاح کرفته شد دانمارکی شیرینی و شبیه مراسم عزا بود میوه های داغون خیلی دلم کرفته بعد هی میگن رسم شام نداشتیم خانواده داماد نزاشتن به رسم شما رفتیم که شاباش نمیدن 

ولی برای عقد و نامزدی از شوهرم قشنگ توقع داشتن

بعد من از اول مخالف بودم چون شوهرم نفری ۵۰به همه مهمانا داد حالا اینجوری دروغ میکن منم گفتم اتفاقا منم به شوهرم گفتم که برای عروسی مثل رسم ما به عیر عروس به کسی دیگ شاباش نده چیه بابا دامادا بیچاره ها 

حس کردم میخوان زرنگ بازی درارن منم خیلی ناراحتم به خاطر دروعاشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جیب پسرشون خالی بشه بره تو جیب مهمونا چی گیرشون میاد؟

متنفرم از هرچی رسم و رسومه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤
2803
2804