2777
2789

اگه واقعا ۱۰۰ درصد مطمئن شید بخاطرسِحر و جادو   عزیز ات رو ازت جدا کرده باشن😔    ایا میشه با دعا به درگاه خدا  و تضرع به درگاهـش  این طلسم دیگه کاری نکنه؟ 

ـاخه خیلیا تَه دل امو خالی کردن  گفتن  تو نهایت بتونی طلسم خودت باطل کنی ماله  کس دیگه نمیتونی😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

در قرآن اومده سحر و جادو هست ولی تا من نخوام اثر ندارن

اولین و مهمترین کار اینه باور و ایمان صد در صدی داشته باشی که نیرویی بالاتر از نیروی خدا نیست 

دوما اینقدررررر توصیه شده به نماز و تلاوت قرآن روزانه و پخش صدای بلند  اذان در خانه بسیاااار موثره

جایی که نور باشه شک نکن سیاهی و ظلمت راهی نداره

من میدونم دع و طلسم هست 

ولی خیلی اعتقادی ندارم و درگیرش نمیشم

مثلا به من میگن یکی بختتو بسته تاالان مجردی دشمن داری

خوب شاید راست باشه

ولی بخاطرش خودمو اسیر دعانویس نمیکنم

بجاش دعا و قران و 4 قل و.. میخونم و از خدا میخوام کارم اوکی شه

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
2805
2801