2777
2789
بوتاکس زیر بغل برای افرادی که عرق زیاد میکنن در حدی که لباسشون خیس میشه هست نه برای بوی عرق برای تع ...

من عرق میکنم در این حدی نیست که خیس بشه زیاد 

ولی خب روی بوی بدن هم تاثیر داره نه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوتاکس زیر بغل برای افرادی که عرق زیاد میکنن در حدی که لباسشون خیس میشه هست نه برای بوی عرق برای تع ...

یعنی. دیگه عرق نمیکنی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
2803
من عرق میکنم در این حدی نیست که خیس بشه زیاد  ولی خب روی بوی بدن هم تاثیر داره نه؟

عزیزم این روش فقط برای افرادی مناسبه که بخاطر نوعی اختلال عصبی جوری عرق میکنن که لباس خیس میشه اسم اختلال هم هایپرهیدروزیس هست و بعد بوتاکس دیگه لباس  خیس نمیشه و راحت هر لباس میپوشن و عین بقیه ادمها عادی میشن

اما بوتاکس روی بوی تعریق اثری نداره 

برای بو دوش گرفتن مرتب و مام مناسب هست

یعنی. دیگه عرق نمیکنی

دیگه بعد بوتاکس تعریق عین ادمهای عادی مبشه 

بوتاکس برای افرادی مناسبه که بخاطر نوعی اختلال عصبی جوری عرق میکنن که لباس خیس میشه اسم اختلال هم هایپرهیدروزیس هست و بعد بوتاکس دیگه لباس  خیس نمیشه و راحت هر لباس میپوشن و عین بقیه ادمها عادی میشن

خیلی هم درد داره تزریقش

زیر هر بغت نزدیک سی بار سوزن خورده باشه

عزیزم این روش فقط برای افرادی مناسبه که بخاطر نوعی اختلال عصبی جوری عرق میکنن که لباس خیس میشه اسم ا ...

من زیاد عرق میکنم متنفرم اصن 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
2804
اگر لباستو خیس میکنه خیلی بوتاکس موثره و دیگه لباست خیس نمیشه اما خب موقت هست باید هر چند ماه تمدید ...

ااره لباسم خیس میشه گاهی