ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
#2025 ARMY STAY اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅
وقتی میگن پیامد و مفهوم و پیام آیه رو بگین یعنی چی؟
یعنی نتیجه ش دیگه
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
توی امتحان نهایی ایه رو میدن و ازت معنا و مفهوم می خوان باید ایه ها رو تشخیصشون بدی و بفهمی هرکدوم م ...
اوهوم پس حفظ،نمیخاد