2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
غیب مخصوص خداست و اولیائش و لاغیر

من ک غیبگویی نخواستم.

راهکارخواستم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
شمابگو چ کنم؟ اسمم حادثه ساز و متضرره. نمره کتبیم عالی بود.گزینش و مصاحبه هم راضی بودم. چ کنم بدش ...

اونی هم که راجع به اسمت اینو بهت گفته یک اسیر جعلیات و خرافه ست.من نظر چند استاد رو دیدم در مورد این فرکانس و قدرت و انرژی اسم و...بعضی اسمها از اساس بد هستن و مفهوم خوبی ندارن اون فرق میکنه تازه نه از باب دخالت در تقدیر و امورات انسان

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس چجوری میگن ایت الله بهجت چشم سوم داشته و هم برزخی 

نه ایشان چشم سوم نداشتن.ایشان اهل ملکوت بودن...از لاهوتیان بودن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
برو بزن اینترنت میاره اول باید چاکراهاتو پاکسازی کنی اگه اینکارو نکنی گیر جن ها میوفتی اذیتت میکنن. ...

من انقد افسرده و نا امیدم انقد گریه زاری میکنم که فکنکنم بتونم اول خودمو درست کنم تغییر بدم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
من ک غیبگویی نخواستم. راهکارخواستم.

بله پست بعدی گفتم خدمتتون.حالا اسمتون چی هست و چه کسی گفته که مشکل داره؟

نه ایشان چشم سوم نداشتن.ایشان اهل ملکوت بودن...از لاهوتیان بودن

کاش بازم ازشون بود 

البته ی ایت الله هستش توی بندر عباس 

ایشونم چشم برزخین

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
خب چشم سوم از موکل بحثش جداست  چشم سوم رو خدا میده که اونم باید خیلی‌ پاک باشی مثل ایت الله به ...

چه جالب میشه بازم بیشتر توضیح بدی راجبش ؟؟ 

من پدر بزرگ بابام یعنی بابای مامان بابام دعا نویس بوده و موکل داشته یعنی میشه به منم برسه؟ توی اقوامم هستن که دعا مینویسن و یه چیزایی راجبت میگن که باروت نمیشه مثلا یکی از اقواممون پدرش دعا نویس بوده و الانم پسرش پسرش برام سر کتاب گرفت و بدون اینکه توی کتابش نگاه کنه خیلی چیزا راجبم گفت و اصلا هیچ کس خبر نداشت که من سه تا ارزو دارم و یهویی گفت که تو سه تا خواسته داری که اولیش که اصلا نمیشه دومی میانه هست سومی حتما میشه خودشم میگه من موکل ندارم

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
کاش بازم ازشون بود  البته ی ایت الله هستش توی بندر عباس  ایشونم چشم برزخین

هستن بحمدلله شاید دقیقا در مقام ایشون نه اما در همه شهرها شبیهشون هست.

چیزی از ابدال و اوتاد میدونید؟

حسم خیلی قوی شد  آره صددرصد

من چی؟

قبولم امسال؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
هستن بحمدلله شاید دقیقا در مقام ایشون نه اما در همه شهرها شبیهشون هست. چیزی از ابدال و اوتاد میدونی ...

نه هیچی

بله پست بعدی گفتم خدمتتون.حالا اسمتون چی هست و چه کسی گفته که مشکل داره؟

بیام خصوصی؟

هستن بحمدلله شاید دقیقا در مقام ایشون نه اما در همه شهرها شبیهشون هست. چیزی از ابدال و اوتاد میدونی ...

شما اطلاعاتت انگاری کامله شما خودتون حس قوی یا چیزی شبیه به این ندارین؟؟

موکل نداره. لابد چشم‌ برزخی داره.  آدم پاکیه؟

نمیدونم کلا ادم کم حرفیه خیییییلی خییییییلی ادم خوبیه خیلی زیااااد

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱