2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راجب جن ها دوست داری بدونی ؟

اره کلا دوست دارم بدونم چه جوریه که بعضیا موکل دارن و چشم سومشون فعاله ذهن طرفو میخونن و کلا از این جور چیزا

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
ببخشید میشه بگید اینده ام چه جوریه  حاجت روا میشم؟ .  کاریو که شروع کردیم نتیجه میده؟

من نمیدونم چقدر درسته یا غلط چون چند وقته دارم روش تمرکز میکنم تا بازش کنم ولی حسی ک ازت میگیرم و چیزی که شهودی بهم میگه اینه که تو درآینده قراره فرد موفقی بشی و با تلاش و تمرین ب چیزی ک میخای برسی ی رشته ورزشی که دوست داری توش موفق تر از قبل میشی و بهت کلی افتخار میکنن شاید والیبال باشه یا هرچی و اینکه ی حاجتی از ته قلبت داری ک با دعا کردن و متوسل شدن ب امام رضا میتونی بدستش بیاری نذر امام رضا کن و اینکه یکی از اعضای خانوادت دچار گرفتاری شده که تو میتونی بهش مشاوره بدی 

نمیدونم بخدا اینا تو ذهنم اومد 

.

اره کلا دوست دارم بدونم چه جوریه که بعضیا موکل دارن و چشم سومشون فعاله ذهن طرفو میخونن و کلا از این ...

خب چشم سوم از موکل بحثش جداست 

چشم سوم رو خدا میده که اونم باید خیلی‌ پاک باشی مثل ایت الله بهجت 

موکل هم یا استاد می‌تونه برات بگیره. یا از طرف خدا بهت داده بشه. یا ارثی 

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
برا سرقت. برا فرد گمشده. نوشته های آینده گذشته. همه چی 

انجام میدی شما؟

یعنی میشه دید من امسال استخدامی قبول میشم یانه؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

اگر بدونید الان کی اینجاست🙃🙃

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

تاپیک درباره جن ، موکل ، اینه بینی ممنوعه 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
میشه بگی من کی باردار میشم

شب چهارشنبه قبل نماز دعا کن و و با توسل به سوره نسا و دعا و قسم دادن ۱۴ معصوم اقدام کن امیدوارم میشی 

وای بخدا میاد تو ذهنم شاید جواب بده انجام بده

.

ن من موکل ندارم 

آیبنه ک موکل نمیخواد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.