2777
2789

دو سه هفته پیش راجبش تاپیک زدم ــ این آقای معم لی و تقریبا شاید سنش  ۴۰

هر وقت میرفتم اداره شوخی  میکرد و رنگ عوض میکرد یبار همکارش ک خانوم بود   ب من و مامانم گفت این آقای فلانی همیشه شوخه و ناراحت نشید  .

خلاصه این اقا بهم پیام داد  راجب پرونده حرف میزدیم   خداحاعظی  کردم ازش 

تا اینکه مجدد پیام داد سلام خانوم فلانی  پرونده شما چنین شده از من نشنیده بگیرید 

ـ گفنم باشه خیالتون راحت

خلاصه رفتم دادگاه دیدم  منو دید رنگش پریده شد و کلن محو صورت من بود 

راجب پروندم باهاش ثحبت کردم اصلا جورس که خودشو گم کرده بود ک حدی نداش 

باز پیام داد ک  امروز چقدر پر انرژے بودی چقدر تو زیبای ک شخصییتت کلی فرق داره   ارباب رجوع زیاده من فق   ب تو نمیدونم....

گفتم یعنی چی ؟؟ ـ گفتم یه جیز بگم  گفتم بفرماید 

گفت تو خیلی خوشگلی و زیبای  ـ گفتم من معمولی ام ـو نظر لطف شماس 

باز گفت خوشگلی وقتی من میگم خوشگلی بگو چشم ......

ـگفتم  بس کنید  خدا نگه دار ـ گفت نرو 

غلط کردم غلط کردم غلط کردم 

هرکاری بخای میکنم جونمنم  میدم برات ـ 

گفنم خدا نگه دار

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

گفتم بهم خیلی برخورد چه فکری کردید گفت نگاه کن من اززحجاب  و پاکی شما شکی ندارم شما بس نظیر هستید

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفت دلم میاد خانمی  ک تو زندگیشش شکست خورده  ک پاک معصومه برنجونم ؟؟

ـ اونم ارباب رجوع من باشع

2803
این داستان  کارمند اجرای احکام بالا زده 😁😁😆😆😆😆

اره

گفتم بهم خیلی برخورد چه فکری کردید گفت نگاه کن من اززحجاب  و پاکی شما شکی ندارم شما بس نظیر هست ...

این تکنیک مخ زنیه

ممکنه از نظر خودتون عادی باشید ولی میاد بولدش میکنه چون حرف دیگه ای برا بحث نیست 

اگه اعتماد بنفستون کم باشه میگید طرف عاشقمه

اصن چرا باهاش حرف میزنید؟

این ادم پاکی نیست

2804

بعد گفت تررو ارواح شهدا قسم میدم از من دلخور نشو  

ک جواب ندادم ـ گفت ابجیم میشی؟؟

گفنم خیر ـ

گفت داداشت بشم ؟؟, گفتم خیر من داداش دارم

2805

یک بار واسه اخرین بار میگم اینا کثیف تر از خودشون عکس روی شناسنامه شونه حرفای رمانتیک شون رو باور نکن

مردهای کثیفی که تا زن های مطلقه میبین بلبل زبون میشن و مجنون 

مردهای که توی این شغل ها هستن و با خانم های مطلقه سرو کار دارن اینا گرگ هست گررررررگ 

خدا میدونه همینا به چند نفر گفته

باور نکن و به هیچ عنوان جوابشو نده نکه هی بیا تاپیک بزن 

بخدا اخرش خامت میکنه ها نگو نه من خام نمیشم  از من گفتن به هیچ عنوان جوابشو نده و بلاک و تمام

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
2801