یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من اول پیازو رنده میکنم سرخ میکنم البته کامل نه تا حدی که سبک بشه و رنگش تغییر کنه بعد مرغو بهش اضافه میکنم در حد چند دقیقه سرخ شه تمام پیازارم میریزم روی مرغ بعد فلفل سیاه زرد چوبه و پودر سیر میپاشم روی مرغا و بعد فلفل دلمه ی رنده شده و هویج رنده شده رو میریزیم روش و چند قاشق زعفرون و درشو میبندم حدود نیم ساعت بعد مرغارو زیر و رو میکنم و باز همین طرفشو فقط ادویه هارو میریزم و زعفرون....بعدم رب توی اب جوش حل میکنم بهش اضافه میکنم حالا تاحدی که خودت دوست داری ولی غلیظ باشه بهتره و زرشکم میریزم و درشو میبندم .....بینهایت خوشمزس من هفته قبل واسه ۱۷نفر مهمون این غذارو درست کردم و به جرات میگم معرکه س
اول مرغارو ۱۰ دقه بجوشون ابشو خالی کن بعدش مرغارو با زعفرون و زردچوبه و فلفل مرنیت کن و سرخ کن هر دو طرف بعدش پیاز و فلفل دلمه و هویج سرخ و رب بزن ی یکم ابلیمو بعدش مرغارو اضافه کن و اب جوش بریز بزار بپزه ۲ ساعته کامل مغز پخت میشه
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
مرغ ت و تکه درشت بزن بعد با پیاز و چند حبه سیر تازه با ی کم روغن تفت بده بزار آبش بیفته قشنگ سرخ بشه بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه دارچین و زعفران بزن و آب جوش بریز توش بزار یک ساعت و نیم بجوشه اخرکار رب گوجه حالت سس درست کن یخورده تفت بده با روغن بریز روش بزار یه ربع دیگه بجوشه
فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم