2777
2789

مرغ گذاشتم یخش باز بشه خب

شب مهمون دارم چون کار دارم و عصر برمی‌گردم 

می‌خوام ی چیزیشو درست کنم 

حالا می‌خوام زرشک پلو درست کنم 

چیکار کنم مرغم مغز پخت بشه؟؟؟؟؟

شما چجوری درست میکنید؟؟؟؟

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من اول پیازو رنده میکنم سرخ میکنم البته کامل نه تا حدی که سبک بشه و رنگش تغییر کنه بعد مرغو بهش اضافه میکنم در حد چند دقیقه سرخ شه تمام پیازارم میریزم روی مرغ بعد فلفل سیاه زرد چوبه و پودر سیر میپاشم روی مرغا و بعد فلفل دلمه ی رنده شده و هویج رنده شده رو میریزیم روش و چند قاشق زعفرون و درشو میبندم حدود نیم ساعت بعد مرغارو زیر و رو میکنم و باز همین طرفشو فقط ادویه هارو میریزم و زعفرون....بعدم رب توی اب جوش حل میکنم بهش اضافه میکنم حالا تاحدی که خودت دوست داری ولی غلیظ باشه بهتره و زرشکم میریزم و درشو میبندم .....بینهایت خوشمزس من هفته قبل واسه ۱۷نفر مهمون این غذارو درست کردم و به جرات میگم معرکه س 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

اول مرغارو ۱۰ دقه بجوشون  ابشو خالی کن بعدش مرغارو با زعفرون و زردچوبه و فلفل مرنیت کن و سرخ کن هر دو طرف بعدش پیاز و فلفل دلمه و هویج سرخ و رب بزن ی یکم ابلیمو بعدش مرغارو اضافه کن و اب جوش بریز بزار بپزه ۲ ساعته کامل مغز پخت میشه 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من اول پیازو رنده میکنم سرخ میکنم البته کامل نه تا حدی که سبک بشه و رنگش تغییر کنه بعد مرغو بهش اضاف ...

خب پس آب پز نمیکنی اره؟؟؟؟؟

مرغ ت و تکه درشت بزن بعد با پیاز و چند حبه سیر تازه با  ی کم روغن تفت بده بزار آبش بیفته قشنگ سرخ بشه بعد نمک و فلفل سیاه  و زردچوبه دارچین و زعفران بزن و آب جوش بریز توش بزار یک ساعت و نیم بجوشه اخرکار رب گوجه حالت سس درست کن یخورده تفت بده با روغن بریز روش بزار یه ربع دیگه بجوشه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
2804
نه اصلا .....قشنگ مغز پخت میشه فقط چند دقیقه سرخش کن حتما.....مرغو اول اب پز کنی بوی خوبی نداره

آها حله