2777
2789

من خیلیییی بهم ریخته عادت میشدم یعنی هیچ ایده ای نداشتم چه تاریخی میشم بعضی وقتا اول ماه بعضی وقتا وسط ماه بعضی وقتا شیش ماه بعد اخر ماه

الان میدونم هر چندماهی طول بکشه 26 ام پریودم بعضی وقتا دوماه جا میندازم بعضی وقتا سه ماه ولی وقتی میشم 26 ام میشم     

ماهم دقیق نیس ولی تاریخم دقیق شده

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
 اولین باره با این دید نگاه میکنم...تخمدانت مسولیت پذیره و وقت شناسه اما تنبل

ارههه انگاررر

میبینه دیر شده دیگ بیخیال میشه ماه بعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
من سابقه تنبلی زیاد دارم.. از نظر علمی نمیدونم اما طبق تجربه انگار وضعت بهتر شده. حداقل از گیجی در ا ...

انشالله که همینطور باشه 

شما متاهلید؟بچه هم دارید؟

چیکار کردید تنبلیتون برطرف شد؟

انشالله که همینطور باشه  شما متاهلید؟بچه هم دارید؟ چیکار کردید تنبلیتون برطرف شد؟

متاهلم..بچه ندارم اقدام نکردم اصلا... داروی تنبلی من متفورمینه. تنبلیم از نوع مقاومت به انسولینه. قبل اشنایی با متفورمین خیلی وقتا ۵ ماه میشد بی پریود... حدود ۱۵ سال پیش بود هنوز اکثر دکترا نمیدونستن یه سری داروها واسه تنبلی  خوبه فقط قرص جلوگیری میدادن

متاهلم..بچه ندارم اقدام نکردم اصلا... داروی تنبلی من متفورمینه. تنبلیم از نوع مقاومت به انسولینه. قب ...

من قرص جلوگیری زیاد خوردم و بهم نمیساخت و بدترم میکرد الان فقط دارم دارو های گیاهی میخورم

متفورمین یمدت خوردم ولی بهم نساخت اونم

من قرص جلوگیری زیاد خوردم و بهم نمیساخت و بدترم میکرد الان فقط دارم دارو های گیاهی میخورم متفورمین ...

دارو گیاهی که خطر داره اکثرا...اگر مقاومت به انسولین داری متفورمین لازمه چون در اینده در معرض دیابت نوع ۲ هم هستیم. متفورمین پیوسته رهش بخوری مشکلی نداره تهوع و سرگیجه نمیگیری. و برای اینکه اثر کنه معمولا دوز بالای ۱۵۰۰ لازمه

2804