2777
2789

چرا سیزده؟ پیش دبستانی هم رفتم. 

13سال عمرم روی نیمکت ها و حیاط مدرسه گذشت. تجربه های خاصی که هیچوقت امکان نداشت داخل خانواده تجربش کنم. از دوران ابتدایی چیز زیادی یادم نیست ولی یادمه یبار معلم کلاس اولم منو از کلاس بیرون انداخت. اون روز داشت ماه های سالو یاد میداد. من هنوزم سر ماه های سال گیج میشم. 

معلم کلاس دومم روی هممون ی لقب گذاشته بود.لقب من خاله سوسکه بود.

معلم کلاس سومم ی نور چشمی داشت که همیشه بهش حسودیم میشد🥲😂

معلم کلاس چهارم بهم دیوان حافظ داد و گفت به نظر من کسایی که مطالعه میکنن کیمیاگرن و میتونن دنیارو تغییر بدن

معلم ادبیات هفتمم خیلی سختگیر بود ولی من عاشقش بودم. همیشه ریاضیم بد بود و ادبیات و عربی و مطالعات اجتماعیم عالی. 

دلم واسه یخمک های بوفه تنگ میشه. برای ساندویچاش، برای دوستی های خوب و بدش. برای تک تک اون روزها تنگ میشه و مطمئنم دیگه هیچوقت همچین حسی رو تجربه نمیکنم🌱... 

(من از بعد عید خودمو تعطیل کردم. ولی دیروز همگی رفتیم که با دبیرا خداحافظی کنیم:) 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عمر زود میگذره 

ماه دیگه آخرین روز تحصیل ۱۷ ساله ی منه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

برامن پارسال تموم شد دلم برای اون فرم زشت مدرسم تنگ شده ولی حدس بزن چی؟قراره ترمیم معدل کنمم

میتونم دوباره برم مدرسه و فرم زشت مدرسرو بپوشم بعد یسال

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

منم دانشحوی ترم دوعم الان

ودیروز رفتممم وبرای آخرین بارررررررررر بهترییین دوستامووووبهترررینن کادرمدرسمونو دیدم

😍😍😍😍😍😍😍😍😂😍

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

عزیزم🌱همه این روز هارو داشتن... مهم اینه که تو قراره به یه مکان وسیع تر قدم بذاری....... جایی که خیلی با مدرسه فرق داره❤️اونم اجتماعه...... 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
2804
یاد هری پاتر انداختی منو  خیلی دارم سعی میکنم که برای بار دوم نبینمش😂🤦‍♀️

بار دوم؟؟ من صد بار دیدمش😂

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
من ۱۲ سال به عنوان دانش آموز رفتم مدرسه ۳۰ سال به عنوان معلم باید برم! دیروز ۸ سالش تموم شد

وای خیلی حس عجیبیه واقعا

من اصلااا نمیتونم به معلم شدن فکر کنمم

2805
منم دانشحوی ترم دوعم الان ودیروز رفتممم وبرای آخرین بارررررررررر بهترییین دوستامووووبهترررینن کادرم ...

من هنوز دلم میخواد برم مدرسه ابتداییم🥲🥲خیلی دلم تنگ شده

من هنوز دلم میخواد برم مدرسه ابتداییم🥲🥲خیلی دلم تنگ شده

امیدوارم آینده وحال هم اتفاقای خیلی بهتری رو برات رقم بزنه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
2801