2777
2789

سلام چله سوره مزمل+۱۰۰ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه هدیه به شهیدتورجی زاده برای ازدواج موفق وخوشبختی داریم چه با شخص مورد نظر چه باشخصی با ویژگی مدنظرچه فقط ازدواج خوب 

لطفا اگه مایل به شرکت هستین اسم بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
سلام مینا

سلام عزیزم شروع چله مزمل از۲۶خردادهست اگر هنوز مایل به شرکت هستین ومیتونین بخونین تاشب۲۴خرداد بهم اطلاع بدین وحاضریتون بزنین وگرنه روز۲۵خرداد حذف میشین وکسی جایگزینتون میشه 

ختم قبلی بخاطر اطلاع ندادن ونخوندن افرادی به مشکل خوردیم

2804
سلام من هم شرکت میکنم.فروغ

سلام عزیزم شروع چله مزمل از۲۶خردادهست اگر هنوز مایل به شرکت هستین ومیتونین بخونین تاشب۲۴خرداد بهم اطلاع بدین وحاضریتون بزنین وگرنه روز۲۵خرداد حذف میشین وکسی جایگزینتون میشه 

ختم قبلی بخاطر اطلاع ندادن ونخوندن افرادی به مشکل خوردیم

سلام عزیزم شروع چله مزمل از۲۶خردادهست اگر هنوز مایل به شرکت هستین ومیتونین بخونین تاشب۲۴خرداد بهم اط ...

سلام عزیزم بله من شرکت میکنم.فقط واسه شروع و اینا اطلاع بدید بهم🙏🏻

کار خوبه خدا درست کنه💫
سلام عزیزم بله من شرکت میکنم.فقط واسه شروع و اینا اطلاع بدید بهم🙏🏻

اسامی کامل نفرستادم به علت ایجاد تغییرات درش تکمیل شدش دوسه روز دیگه میفرستم ان شااللهاسامی چله مزمل+۱۰۰استغفرالله ربی واتوب الیه:

تاریخ شروع:۲۶خرداد۴۰۳

نیت:سلامتی وتعجیل درظهور آقاامام زمان(ع)وازدواج موفق وخوشبختی 

(هدیه به شهید محمدرضا تورجی زاده)

کد1:کاربرنی نی سایتehfer

کد2:کاربرنی نی سایتfrym

کد3:فاطمه(مادرشوهر_مریم_مقدس)

کد4:کاربرنی نی سایتmaaaahhhh۸۱

کد5:کاربرنی نی سایت غمگینترینن

کد6:زهرا

کد7:فاطمه(کاربرنفرون۲)

کد8: زهرا ع

کد9:کاربرنی نی سایتyaseeman