2733
2734

بله جدا میپزم

کف روش و جدا میکنم بعد ابکش میکنم که بوش ازبین بره

چون اولش یه بوی نامطبوعی داره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731

بیین ما هر جور میپختیم سفت میشد اخر یکی دو تا از پیرزنهای فامیل گفتن اصلا نپز... وقتی اب برنج تموم شد خواستی دم بذاری باقالی رو بریز لای پلو...از اون به  بعد واسه من پخته... اما اگر باقالی خیلی کهنه یا نامرغوب باشه احتمالش هست نپزه. 

آره حدود ۲۰ دقیقه میذارم بجوشه

ما کلا باقالی رو با پوست میریزیم تو پلو ، با پوست میپزم

 برایت آرزوهای کوچک دارم. مثلا اینکه چشم‌هایت را که باز میکنی، خستگی‌های دیروزت را در خواب آرام دیشب جا گذاشته باشی و تمام تنت لبریز باشد از طراوت و شادابی. مثلا اینکه یک لقمه نان و پنیر دلخوشی صبحانه‌ات باشد، قدم‌هایی سالم داشته باشی برای رفتن تا موفقیت و مادری که هر صبح، دعای خیرش بشود بدرقه‌ی راهت. مثلا اینکه آدم‌هایی در مسیر امروزت باشند، که حال جهانت را قشنگ‌تر کنند. دلت به بودن همراه و هم‌نفسی خوش باشد، و سرت به زندگی گرم. برایت آرزوهای کوچکی دارم، که شاید حسرت‌ بزرگ خیلی‌ها باشد‌‌‌...🌸🌹✨⭐
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687