2777
2789

شوهرم اهل خیانته و دائم الخمرررررر تا حدی ک منتظره من ازخونه پاموبزارم بیرون سی نفرو دعوت کنه مشروب بده 

من اومدم خونه پدرم و نمیاد دنبالم بابام باهاش چندبارتماس گرفت الکی میگه میام و نمیاد 

خب من با دوتا بچه نمیتونم خونه پدرم بمونم

خونه ام ک هستم شب و روز اصلا خونه نیست و انقد مشروب میخوره بیهوش میفته خونه این واون 

بابام بهش میگه بیا یه خونه بگیر واسه زن و بچتو برو گورتو گم کن نه میاد ن هیچی 

ازش شکایتم قبلا کردم هیچ تاثیری نداره 

الان وسایلم تو یه خونه ازپدرشن ک اوناهم تا پاموازخونه بزارم بیرون میان تجسس و هرچی دلشون بخواد میبرن و میخورن و میریزن و .... حتی زنگم نمیزنه واسه بچه هاش 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
قبل از بچه هات شوهرت خوب بود؟😔😔😔😔

اره توبارداری دومم یه زن وارد زندگیش شد ک اون اهل همه کصافکاری کردش و رفت 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

الاهی خدا خودش چراغ راه شما و اون دوتا طفل معصوم باشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان خونه رو ترک کردی واسه چی اونو از خونه مینداختی بیرون گل ب خودی زدی ک

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
2805
قبل از بچه هات شوهرت خوب بود؟😔😔😔😔

اگه توماه هشتم بارداری متوجه شی شوهرت خیانت میکنه بچتو میکشی؟  چرا حرفای بی اساس میزنی مادر عزیز 

خانواده نداره !؟  بگو بیان ببرن ترکش بدن 🙁

یبار انداختنش کمپ برگشت بدتر شد 

الان خونه رو ترک کردی واسه چی اونو از خونه مینداختی بیرون گل ب خودی زدی ک

نمیره بیرون 

2801