2777
2789
عنوان

بارداری و بهداشت

144 بازدید | 17 پست

خانوما اگه توی بارداری نریم بهداشت، بعد بدنیا اومدن بچه واکسن نمیزنن؟

من باردارم و بهداشت میرم ولی خیلی اذیت میکنن و گیر الکی میدن و تصمیم گرفتم دیگه نرم و از طرفی هم از این‌ نگرانم ک واکسن بچه رو نزنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

میزنن وظیفه شونه فقط یه کم ناز میکنن چرا نیومدی

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من کل جلسه هاشو رفتم چرا اذیت میکنن وزنتو میگیره فشارتو نگاه میکنه ضربان قلب بچه خوبه کلا بری بهتره 

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                              تیکر تولد دوسالگی پسرم 😇👼🎂🍼🍒

2804
2805
من کل جلسه هاشو رفتم چرا اذیت میکنن وزنتو میگیره فشارتو نگاه میکنه ضربان قلب بچه خوبه کلا بری بهتره& ...

خب همینارو دکتر هم انجام میده

بهداشت بیشتر میخاد آمارش رو ببر بالا، من شاغل هستم سخته هی هم دکتر خودم برم هم بهداشت هم کلاس هاشون

چرا اذیت کنن ؟!

والا هیچ کاری انجام نمیدن

میگن برو تو ترارو وزنو میگیرن

با فشار

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷
2801