2777
2789
عنوان

هر غذاییی‌درست میکنم شوهرم میگه مال مامانم یچیز دیگه بود 🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 73 پست
اینقدر دوست دارم پسر منم به عروسم اینو بگه.... 😂😂😂

بدجنسی نکن خواهر🙁به پسراتون چیزای خوب یاد بدین ک دعای دختر مردم پشتتون باشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفت درست..  ولی خب نمیشه زبونشو نگهداره پیش همسرش نگه این حرفو؟؟

قبلش کلی ازش تشکر کرده قربون صدقش رفته گفته غذات عالیه پس قدرشناسه.   استارتر حساس نشو منظور بدی نداشته

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
2803
نه خداییش خیل یدوست دارم بگه غذای مامانم یه چیز دیگست

😔😔خیلی کار بدیه ببین خانوما چقد از دست شوهراشون ناراحت بابت این حرف... دوست داری پسرت زنش رو دلشکسته کنه؟

پسرت چند سالشه؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
2804
2805

شوهر منم غذاهای مامانشو بیشتر دوس داره حقم داره دستپخت مامانش عالیه 

ولیی ب زبون نمیاره 

من اینقدر ازش میپرسم غذام خوب بود یا نه مجبوره بگه خوبه چون پارش میکنم🤣

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔

یبار شوهر منم با ذوق و شوق گفت آخ جون امشب خونه ی مامان اینا دعوتیم ماکارانی مامان پز میخورم با ته دیگ که روغن ازش میچکه.   بعد شب با ذوق ته دیگو برداشت بخوره یه تار موی دراااااااز ازش آویزون بود دیگه نخورد.  انقدر تو خونه خندیدم هی میگفتم عجب ته دیگی بودا روغن میچکید ازش.😁

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
2801