2777
2789
عنوان

حرفای نامزدم ب من#عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
چرا اصل زندگی رو ول کردی دنبال حاشیه ای  زندگیه خودتو بچسب بابات چه گناهی کرده که باید وسط دع ...

نمیدونم والا موندم اینا چی میگن ب من نمیذارن ب زندگیم برسم

اگ میشه نی نی یار و تگ کن تاپیکم بسته شه

ای بابا امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری عاقلانه تصمیم نگیر خدایی نکرده اگه پس فردا مشکله جدی تری وا ...

بله میدونم منم ار این مترسم ک خانواده ام رو ول کنم شوهرم بدتر بشه دوتاشم باهم میخوام

2804
یه مدت صبر کن درست همه چیزا بالا پایین کن سر سری و عجولانه تصمیم نگیر

ممیدونم دارم تلاشمو میکنم

اگ زحمت نمیشه میتونین نی نی یار رو تگ کنین

چندتا هار اجازه نمیدن تاپیک هم بزنیم

2805
ول کنید دعوا را پیامای شوهرت کو😅

پروفایل منننننننن😐😐😐😐😐

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
وقتی یکی تاپیک می زنه حتما به بن بست رسیده و کمک و هم درد می خواد و حتما درمانده شده این برخوردبعضی ...

میشه نی نی یار و تگ کنین لطفا😔

نمیشه پاک کرد لاعقل یا تعلیق کنه یا ببنده کلا

بعضیا واقعا بی درک و شعورن🙂

2801