2777
2789
عنوان

خانمایی که با دوا درمون باردار شدن

228 بازدید | 28 پست

از قرص کلومیفن و لتروزول نتیجه گرفتین؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

بله عزیزم با سابقه یه سقط وقتی لتروزول رو شروع کردم باردار شدم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من ماه قبل بارداریم خوردم نشدم ماه بعد بدون دارو باردار شدم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این قرصا رو برای چه کسایی تجویز میکنن؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
2803

من چون پلی کیستیک بودم دوفاستون هم در کنارش بهم داد 

لتروزول و دوفاستون خوردم همون ماه باردار شدم 

قبلش هم که متفورمین و اینوفولیک می‌خوردم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
این قرصا رو برای چه کسایی تجویز میکنن؟

معمولا اونایی که مشکل تخمدان یا تخمک گذاری دارن 

مثلا من رشد فولیکول هام خوب نبود ، تخمک گذاری هم نامنظم بود 

معمولا اونایی که مشکل تخمدان یا تخمک گذاری دارن  مثلا من رشد فولیکول هام خوب نبود ، تخمک گذاری ...

عزیزم من ۵ ماه اقدامم و باردار نشدم 

این مشکلات رو چجوری متوجه میشن چون من سونو واژینال میرم دکتر میگه مشکلی نیست

باید تو روزای پریودی سونو برم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
2804
برا کسایی که تنبلی تخمدان دارن

من تنبلی ندارم نمیدونم چرا باردار نشدم ۵ ماهه

خیلی ناراحتم😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من ۵ ماه اقدامم و باردار نشدم  این مشکلات رو چجوری متوجه میشن چون من سونو واژینال میرم د ...

از همون سونو واژینال متوجه میشن شما حتما اندازه فولیکول هاتون خوب بوده که دکتره میگه مشکلی نیست

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
من تنبلی ندارم نمیدونم چرا باردار نشدم ۵ ماهه خیلی ناراحتم😔😔

همسرتون ازمایش دادن؟

2805
از همون سونو واژینال متوجه میشن شما حتما اندازه فولیکول هاتون خوب بوده که دکتره میگه مشکلی نیست

یعنی تو هر روزی از سیکل اندازه فولیکول مشخصه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرتون ازمایش دادن؟

نه دکترم گفت ۶ ماه اقدام کن نشد بعد بیا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چون پلی کیستیک بودم دوفاستون هم در کنارش بهم داد  لتروزول و دوفاستون خوردم همون ماه باردار ...

منم دوفاستون و متفورمین و لتروزول ک اوا بوست خوردم این ماه سونو دادم بازم فولی هام‌کوچیک بودن البته از قبل بهتر شدن بعد حالا دکتر برام کلومیفن و لتروزول باهم نوشت بخورم

2801