بله عزیزم با سابقه یه سقط وقتی لتروزول رو شروع کردم باردار شدم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
من ماه قبل بارداریم خوردم نشدم ماه بعد بدون دارو باردار شدم
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من چون پلی کیستیک بودم دوفاستون هم در کنارش بهم داد
لتروزول و دوفاستون خوردم همون ماه باردار شدم
قبلش هم که متفورمین و اینوفولیک میخوردم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
مثلا من رشد فولیکول هام خوب نبود ، تخمک گذاری هم نامنظم بود
معمولا اونایی که مشکل تخمدان یا تخمک گذاری دارن مثلا من رشد فولیکول هام خوب نبود ، تخمک گذاری ...
عزیزم من ۵ ماه اقدامم و باردار نشدم
این مشکلات رو چجوری متوجه میشن چون من سونو واژینال میرم دکتر میگه مشکلی نیست
باید تو روزای پریودی سونو برم؟
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
از همون سونو واژینال متوجه میشن شما حتما اندازه فولیکول هاتون خوب بوده که دکتره میگه مشکلی نیست
یعنی تو هر روزی از سیکل اندازه فولیکول مشخصه؟
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چون پلی کیستیک بودم دوفاستون هم در کنارش بهم داد لتروزول و دوفاستون خوردم همون ماه باردار ...
منم دوفاستون و متفورمین و لتروزول ک اوا بوست خوردم این ماه سونو دادم بازم فولی هامکوچیک بودن البته از قبل بهتر شدن بعد حالا دکتر برام کلومیفن و لتروزول باهم نوشت بخورم
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋