2777
2789
عنوان

🔴🔴🔴سوالای نهایی دینی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عنوان نمونه سوال بد نی 😂🚬

نا بد نیست ولی خوب آدم سعی کنه زیاد به چنل های.   آموزشی اهمیت نده.    من تجربه دارم که میگم🙃😂🤌🤌🤌

خیلی حس بدی بود رفتم سر جلسه ی امتحان واویلا بود

خوش گل خانم میشه مال دهمم بفرستی؟❤

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
2803
اسییی لطفا خودتو گول نزن.    تا جلسه پخش نمیشه سوالا اصلااااا به هیچ عنوان.   من یه ش ...

بالاهم گفتم اول کتاب کامل باید بلد باشیم

اینا به عنوان نمونه سوال حل میکنیم شاید شد 

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
خوش گل خانم میشه مال دهمم بفرستی؟❤

اره عزیزم دارم میزارم یازدهم و دهم 

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
2804

.رمز قفل فایل سوالات ساعت ۷ صبح برای رئیس حوزه ارسال میشه و اون اتاقی که سوالات رو اماده میکنند پلمپه و تمام شیشه های اطرافش با کاغذ های تیره پوشونده شده تا ۷ و نیم که سوالا رو برای دانش اموزان میبرن.(از وقتی فهمیدم حس کردم زندانه و قراره دانش اموزا اعدام بشن😂)

پس همونطور که استارتر گفتن کتاب رو هم بخونید

ولی به عنوان نمونه سوال سوالات جالبی بودن و حلشون ضرر نداره.

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
2805
2801