2777
2789

اه چجوری شال قرض میدین من چندشم میشه😑

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔                                             کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خواهر شوهرم لاکامو میدید میگفت داره خشک میشه بده ببرم توش( نمیدونم اسیتون یا چی) بریزم درست شه خشک نشه برات بیارم.   بعد میبرد دیگه پس نمیاورد خودش استفاده میکرد.  دیگه یبار اومد باز گفت فلان لاکت رو بده تا خشک نشده درست کنم برات. منم گفتم نه مرسی همینجوری غلیظ دوست دارم باشه دیگه نگرفت لاک ازم😁

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
2803

چجوری لباسی که میدید به یکی دیگه دوباره پس میگیرید میپوشید؟ 

اصلا چجوری لباس از یکی دیگه که مصرف شده میگیرن استفاده میکنن ؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
من خواهر شوهرم لاکامو میدید میگفت داره خشک میشه بده ببرم توش( نمیدونم اسیتون یا چی) بریزم درست شه خش ...

چ پرو وضایع بوده باز این

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
چجوری لباسی که میدید به یکی دیگه دوباره پس میگیرید میپوشید؟  اصلا چجوری لباس از یکی دیگه که مص ...

شما تو مغازه هم که شال بخری یه ۱۰۰ هزار نفر اون شالو قبلش سر زدن یا شلوارو و مانتو و ...رو پوشیدن 😐پس چجوری لباس میخری دقیقا؟!

شما تو مغازه هم که شال بخری یه ۱۰۰ هزار نفر اون شالو قبلش سر زدن یا شلوارو و مانتو و ...رو پوشیدن 😐 ...

عزیزم من شالی که میخرم تو کاوره 

مانتو هم همینطور از فروشگاهایی که میخرم نمیزارن اگه قصد خرید نداری تن بزنی اول سایز و مدلتو انتخاب میکنی نمونه برای پرو میدن 

شلوار هم که اصلاااااا محاله چیزی که قبلا پرو شده بخرم اونم سایز و مدلی که میخوامو از کاور درمیارن 

لباس خونگی هم تا نشورم محاله بپوشم یا پرو کنم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
2804
عزیزم من شالی که میخرم تو کاوره  مانتو هم همینطور از فروشگاهایی که میخرم نمیزارن اگه قصد خرید ...

گلم شالو تا میزنن دوباره میزارن تو کاور صد بار دیدم مانتو هم که میگی قصد خرید پس لااقل ۲۰ نفر تن زدن حرفت واسه شلوارم یکم مسخره بود نبود!

لباس خونگیم اگه پرو داشته باشه خیلیا پوشیدنش من خودم لباسو میگم از انبارش بیاره که تو کاور باشه اما چند بار دیدم همونو هم چند نفر وسواس داشتن از تو کاور در آوردن پوشیدن نپسندیدن طرف باز کاورش کرد پس بگیم وای چجوری دلت میاد بشوریش دوباره بپوشی!!!

گلم شالو تا میزنن دوباره میزارن تو کاور صد بار دیدم مانتو هم که میگی قصد خرید پس لااقل ۲۰ نفر تن زدن ...

اووو باشه گلم 

آره من چیزایی که هزار نفر مبپوشن میخرم

بیخیال بابا

اووو باشه گلم  آره من چیزایی که هزار نفر مبپوشن میخرم بیخیال بابا

ببین اینکه اینجوری اخلاق داری خیلی خوبه‌ها ولی واقعاً واقعاً وقتی لباسو میری می‌خری هزار نفر اونو تن زدن حتی شالم همینجوریه باورت نمی‌شه من توی مغازه‌ای رفتم بار تازه رسیده بود براشون داشتن می‌چیدن خود فروشنده مغازه دونه دونه می‌نداخت روی سرش ببینه کدوم یکیش قشنگ‌تره بتونه از اون مدل واسه خودش ورداره بعد جالب اونی که می‌نداخت رو سر خودشو تا می‌زد می‌ذاشت تو قفسه برای فروش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
2805
ببین اینکه اینجوری اخلاق داری خیلی خوبه‌ها ولی واقعاً واقعاً وقتی لباسو میری می‌خری هزار نفر اونو تن ...

ممنون که واقعا یکی پیدا شد درک کنه اگه شما هم ژورنالی و مزونی خرید کرده باشی میدونی که اینطوری نیست

من  کم خرید میکنم اما مزون یا ژورنال میخرم 

برای باقی لباسام هم گفتم میشورم بعد میپوشم 

اینجا کافیه یه چیزی بگی یعنی تا نگی بلشه تو درست میگی ولت نمیکنن

برگاااام 😂😂😂😂عاموو بیخیال  میشوری میپوشی دیگه این پیسی بازیا چیه در میارین

باشه عزیزم

اووو باشه گلم  آره من چیزایی که هزار نفر مبپوشن میخرم بیخیال بابا

آره عزیزم همینطوره به این چیزا گیر نده آب روونه دیگه میشوری تمیز میشه 

تازه یه چیز دیگه بهت بگم لباسارو رو زمینم میندازن دوباره میزارن سر جاش شالو از کف زمین بر میدارن میزارن تو کاور یکیش که تمیز تره میزارن جای اون🫠

2801