2777
2789
عنوان

بنظرتون ابروم رفته؟

114 بازدید | 11 پست

از پسره خوشم اومد نمیدونستم استوری چی بزارم یچی گذاشتم و معنی یک کلمه رو پرسیدم ک شاید ریپلای کنه ولی سین زدو ریپلای نکرد فک کنم ابروم رفت نه؟؟؟؟؟؟؟🤦‍♀️🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
نه  از کجا میدونه واسه اون استوری گذاشتی  یا بلد نبوده  ویا قصد اومدن تو رابطه را ...

فالورا این پیجم خیلی کمه 😑

اتفاقا عربه و ب عربی گذاشتم 

نمیدونم 🤦‍♀️

این خیلی خوش بینانس🤦‍♀️😂

2804
نه عزیزم خوشببحالت  نگو ابروت رفته ، خدا نکنه آبروی هیچ بنده ای به خطر بیفته  من الان دا ...

ابروم نرفته غرورم شکستتتتت الان دیگ فک میکنه ادم بی ارزشیممممممم خاک تو سرمممممم😱

پ میدونم😂منم اگه یکی تا صبح از لین کارا کنه متوجه نمیشم😂😂

ن اون فک کنم دخترای زیادی بخان مخشو بزنن بلد باشه ولی من ی گند بزرگ زدم این بود ی پست بود راجب بازیگرای خوشتیپ ترکیه ک اگ معلم بودن سر کدوم کلاس میرفتی منم اد استوری کردم گفتم ترک تحصیل میکردم همه زشتن🤦‍♀️😂البته خب ن فک نکنم در این حد اعتماد بنفس طرف پایین باشه😂

2805