وای بچه هااا چیکار کنم از ذهنم بره؟من خودمم مذهبیم.میدونم از طرف منه .اون اصلا فک نمیکنه به این چیزا😭 تاپیک های قبل گفتم اگه جواب مصاحبه بیاد باهم همکار میشیم،😭 چقدر دوست داشتن یک طرفه سخته
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با یه واسطه خواستگاری کن. البته واسطه نگه تو دوسش داری بگه دختر خوبیه اینم شماره خونشون به درد هم میخورید
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
داخل دانشگاه داریم همچین آدمی.میترسم خیلی.واقعا دوستش دارم😭
نه دلو بزن به دریا. یا میشه که مبارکه یا نمیشه مه میفهمی به درد هم نمیخوردین اینجور همش توی خوف و رجا هستی
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.