دیشب مهمونی بودیم جاریم دخترش ۳ ماه از دختر من کوچیک تره من دخترم ۶ ماه مادرشوهرم دختر منو گرفت بد دیدم دختر جاریم بغل خواهرشوهرم بود گریه میکرد من گرفتمش ک بد چندثانیه اندازه ی نقطه بچش بالا آورد بد به جاریم گفتم دستمال بیار دخترت بالا آورد یکمی گفت انقد بچمو این دست اون دست میکنید ک بالا آورد خب این ی چیز عادیه برای نوزاد بد مادرشوهرم ب جاریم گفت بیا ک دخترمو بگیره به من بده اونم گفت انقد کردم بچمو دادم اینا راحت شدم از صبح تاحالا من دوتا بچه شیر ب شیر دارم اونم بچه اولیش ۷ سالشه میخواستم بگم مادر دل من بگرده پس من چی بگم ولی چون اون توی جهازیم و سیسمونی بچم کمکم کرده بود و چیدمان یخورده بلده کمکم کرده بود چیزی نگفتم خیلی ناراحت شدم واقعا
هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا