2777
2789

بیایید سوالات پزشکی تون رو بپرسی در حد توان جواب می دم یه بار دیگه ام این تاپیک زدم از الان میگم من هیچ دارویی واسه هیشکی تجویز نکرده نخواهم کرد پس لطفاً تاپیک رو بهم نریزید😙😙😙

سلام عزیزم من باردارم سی هفته از دیروز درد خفیف پریودی دارم

همشم حس میکنم ی چیزی میخواد ازم بریزه بنظرت طبیعیه

ترشحاتمم خیلی زیاد شده

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عزیزم من یه خال دارم ۲۰ ساله باهامه می‌خوام درش بیارم جاش خیلی میمونه؟ کرمی هست که جاش رو کامل ببره؟

هزینه لیزر الان چقدره برای جای ابله

•• شاید سخت، اما امید است ب پایانی زیبا  ...🌱🕊️ 
2804

بابام سیگار میکشه همش فشارش میوفته و فکر کنم کم خونی داره معده درد هم میگیره عفونت ادرار هم داره بنظرت چطوری درمان کنه؟

زنگ زدم بهش با توپ و تشر ك چرا فلان کارو انجام ندادی ؟برگشته میگه مگه من آدمتم ؟‌گفتم آره آدممی ، گفت توام حوامی . . دعوا تموم شد :))♥️.دلم برای اون شخصی که هنوز توی زندگیم نیومده میسوزه‌،بنظرم روز هاش داره به تباهی میره و باید هرچی زودتر پیدام کنه😅🙄چون من تموم قربون صدقه ها،ناز و عشوه ها،متن ها و شعر هایی که نصف شب نوشتم،پست های عاشقونه ایی که تو اینستا سیو کردم،تیشرت های ست و.. رو نگه داشتم برای اون کسی که هنوز پیداش نشده🥱مهم نیست که دوست هام بهم میگن سَردی،سنگدلی بزار فقط من بدونم که دلم میخواد یکبار عشق رو تجربه کنم و فقط برای اون صَد خودم بزارم🌱
2805

سمت چپ قوزک پای چپم درد میکنه بنظرت علتش چیه؟؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
2801