2777
2789

چند سال پیش  یکی مزاحمم میشد و پیام های بدی میداد که شوخی نبود داشت زندگیم خراب میکرد من شماره ش رو سیو کردم «مزاحم» ببینم تو تلگرام یا برنامه دیگه هست بفهمم کیه دیدم نبود 

دیگه یادم رفت پاک کنم و تعداد شماره های ذخیره شدم زیاد بود 

تا اینکه دیشب یهو تلگرام نوشت مزاحم وارد شد و وقتی حذف کردم 😐دیدم اسم فامیل یه دوست قدیمی م هست 

اصلا دارم دیوونه میشم چطور تونست اون کارو باهام کنه

شما بودید چکار میکردید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
حتما ب روش‌بیا. بگو دیر و زود داره سوخت ‌‌سوز نداره فکر کردی ماه پشت ابر میمونه خدا رسوات کرد 

الان اون پیام هایی داده بود پاک شده اگه بزنه زیرش چی🥺خیلی اعصابم خورده 

2804
الان اون پیام هایی داده بود پاک شده اگه بزنه زیرش چی🥺خیلی اعصابم خورده 

اگر خانم هست پیام بده بگو به به ، مزاحم قبلی که شماره ش سیو شده آشنای امروزی از آب در اومد. و بلاکش کن

اگر آقا هست بیخیال، شر میشه

2805
اگر خانم هست پیام بده بگو به به ، مزاحم قبلی که شماره ش سیو شده آشنای امروزی از آب در اومد. و بلاکش ...

خانم هستن 

حالا من با اینکه دیگه اون پیام ها رو ندارم ولی به روش میارم حداقل بفهمه فهمیدم خواست بزنه زیرش و قبول نکنه هم گردن خودش

2801