2777
2789

تنها سفری که بهم خوش گذشت تابستون بود که مامان بابام رفتن کربلا من نرفتم خوش نگذشت اما از هر مسافرتی رفتم بهتر بود ا

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بهترین خاطرات سفرم با شوهرم بود که هر موقع یاد اون خاطره ها می افتم دلم میگیره که چقدر باهم روزای خوش داشتیم تو مسافرتمون هر روز صبح که از خواب بیدار میشدم می‌دیدم شوهرم یه صبحانه عالی از همه چی خریده و منتظره من از خواب پاشم تا باهم بخوریم 

حیف که گذشت و الان دارم ازش جدا میشم😔

خدایا شکرت🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین خاطرات سفرم با شوهرم بود که هر موقع یاد اون خاطره ها می افتم دلم میگیره که چقدر باهم روزای خو ...

آخی چقدر ناراحت کننده واقعا داری جدا میشی 

خیلی دوست دارم امام زمانی باشم ولی......
2803

رفته بودیم شمال ۱۵ سالم بود و داداشم سه چهار ساله 

لب دریا تو ساحلم رفتم از یه دستفروش دونات بگیرم برگشت گفت اسم گل پسرتون چیه؟😑😑😑

بعد رفتیم روی صندلی ها نشستیم مشغول خوردن که یه خانمی اومد کنارم نشست بعد از کلی صحبت کردن یهو گفت پسرت خیلی نازه😱 نگو کل ندت فک می کرده این پسرمه🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
2804

تو مسافرت شیراز از دست شوهرم ناراحت بودم جلو چهل ستون نشسته بودیم اومد یهویی بغلم کرد یواشکی بوسم کرد دخترم یهویی گفت بابا از بوست نتونستم عکس بگیرم شوهرم از خجالت اب شد گفت بچه ابرومونو برد