2777
2789

خیلی دوست داره منو تحت کنترل خودش بگیره شاید بگی نگرانته ولی من اینجور حس نمیکنم .

خودش هر کاری کنه عیب نداره ولی من انجام بدم زمین زمانو بهم میزنه کلا خیلی دوست داره منو تحت کنترلش بگیره اگه خلافش انجام بدم ی شر راه میندازه 

خودش آرایش میکنه ولی من اگه بخام ی چیزی بزنم ب صورتم میگ برا چیته خودش همه خرجی میکنه ولی ب من میرسه میگه نه مشکل مامانم هم هست تا ی چیزی بخاد فرداش دارتش ولی من نه یا باید سه ساعت خون دل بخورم یا کلا قضیه اش منتفیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید ولی زیادی پرروش کردی 

یروزی به خودت میای میبینی همه تصمیمات زندگی تو اون میگیره 

درست مثل من و برادرم 

الان من نمیتونم بدون اجازش آب بخورم و خیلی اوقات ازش بیزارم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
2803
ببخشید ولی زیادی پرروش کردی  یروزی به خودت میای میبینی همه تصمیمات زندگی تو اون میگیره  ...

دقیقا حس می‌کنم قدرت تصمیم گیریم گرفته عملا کاری کرده برا هر چیزی اول نظر اونو بخام 

ب ی جایی رسیده میگ من نظر می‌دم ک بخای با کی ازدواج کنی اون آدمی ک من انتخاب کردم باید باهاش ازدواج کنی

دقیقا حس می‌کنم قدرت تصمیم گیریم گرفته عملا کاری کرده برا هر چیزی اول نظر اونو بخام  ب ی جایی ...

دقیقا از همین الان شده با زور و دعوا دیگه اجازه تصمیم گیری بهش نده 

وگرنه سر ۵۰ سالگی میفهمی همه تصمیمات زندگیتو اون گرفته 

بعدم مادرت که نیست اختیارت دست مامان و باباته 

بگو هروقت خودت بچه داشتی برا اون تصمیم بگیر من خودم بزرگتر دارم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
2804
دقیقا از همین الان شده با زور و دعوا دیگه اجازه تصمیم گیری بهش نده  وگرنه سر ۵۰ سالگی میفهمی ه ...

جالب اینه مامانم هم ی جورایی پیرو اونه من نظر بدم اهمیتی نداره ولی نظر خاهرم  تا خدا قبول داره 

ی بار خاستن مبل بگیرن گفتم شما ک سر میز ناهار خوزی غذا نمیخورین پس نخرید اهمیت ندادن ولی خاهرم بهشون گفته بود میز بخرید قبول کردن اما الان مث چی پشیمونن حس می‌کنم خاهرم حسوده یکم 

سه ساله مونده پشت کنکور و نزدیکا ۱۰۰ م خرج کرده ولی در عین حال خرجای دیگ هم داره اگه من بودم روم نمیشد ابن همه خرج کنم 

خاهرم ۲۰ سالشه من ۱۶ 

وواااااای ، من جات حرصی شدم

بهش گفتم من با هر کی ک دلم میخاد ازدواج میکنم میگه نه تو از مردا هیچی نمیدونی 

چرا خانم این حرفو میزنه آخه با خیلیا بوده از ۱۳ سالگی تا الان 

منو بخاطر نداشتن دوست پسر و آرایش نکردن مسخره میکنه بخاطر اینکه بلد نیستم جلو ی مرد عشوه بیام سر کوفت میزنه