|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
آهای اونایی که دختر دارید،خواهرانه میگم بهتون به دختراتون به چشم اینکه اونا گریه کن و غصه خور ،در باز کن پدر و مادر هستند نگاه نکنید به این دلیل نخواین که دختر دار بشید ،درسته دختر خودش طبیعتش مهربونه، دلسوزه ،غمخواره پدر و مادر ولی شما دختراتون رو برا خودش بخواین ،برا وجودش ،نه اینکه موقع غم کنارتون غصه بخوره ،موقع سختی کنارتون سختی بکشه ،دختراتون مبارکتون باشه ،قدرشون رو بدونید. بیو تا سِیلُم کنی بلکه ره بری به حالُم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خواهر شوهرم منو شناخته دستم ب دامنتون تو تاپیکم پست گذاشته خواهش میکنم تاپیک اخرمو گزارش بزنین التما ...
شاید الکی بگه
از کجا معلوم خودشه
آهای اونایی که دختر دارید،خواهرانه میگم بهتون به دختراتون به چشم اینکه اونا گریه کن و غصه خور ،در باز کن پدر و مادر هستند نگاه نکنید به این دلیل نخواین که دختر دار بشید ،درسته دختر خودش طبیعتش مهربونه، دلسوزه ،غمخواره پدر و مادر ولی شما دختراتون رو برا خودش بخواین ،برا وجودش ،نه اینکه موقع غم کنارتون غصه بخوره ،موقع سختی کنارتون سختی بکشه ،دختراتون مبارکتون باشه ،قدرشون رو بدونید. بیو تا سِیلُم کنی بلکه ره بری به حالُم