2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چ لحاظ راحتترم؟؟

محدودیت های غذاییت خیلیی کم میشه در نتیجه بدنت قوی تر میشه

و دیگه عوارض قرصها رو هم نیازی نیس تحمل کنی

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
با قرص کنترل شده

پس دیابت نوع دو داری 

بابام داره .ببین میدونم خیلی سخته ومزخرفه ومن واقعااسترس دارم .اما تو وقتی غذامیخوری اگه بعد دوساعت قندت راگرفتی وزیر۱۸۰ بود یعنی بایدی ساعت دیگه صبرکنی تابتونی وعده بعدی رابخوری اگر بالای  ۱۸۰ بودباید چهارساعت صبرکنی تا قندت بیاد رو عددی ک دوباره بتونی غذابخوری .

غذاهایی ک دوست داری بخوری ولی قنداخیلس میبره بالا بخور اما وقتی بخور ک بعدش بتونی بری پیاده روی .نیم ساعت تند یا دوکیلومتر .اگه کندمیری یک ساعت چهارکیلومتر .

ورزشایی ک اسم انگلیسیش  یادم نیس مثلا سنگینی بدنتا حس میکنی مث مثلا شنا یا پلانک حدود ده دقیقه قندخونا میاره پایین تر مثلا باباما بعد یک ساعت میگیرم اگه بالاباشه بش میگم نیم ساعت صبرکن تادیگه غذاهم ازمعده ات خارج شده باشه نیم ساعت ورزش کن.ورزشایی مث دمبل زدن رقصیدن 

دوچرخه سواری دویدن پیاده روی یوگا اینا قندخونا میاره پایین .مثلا اگه بره رو ۴۰۰ بعدش بری بدوی میاد روصد .نرم افزار یوگا for begginersرانصب کن هرروز انجام بده .اگه هوس چیز شیرین کردی بخور بعدش بروپیاده روی .چای دارچینم خوبه .وعده های غذاییتم کوچیک کن وسه ساعت یبار بخور

2803
محدودیت های غذاییت خیلیی کم میشه در نتیجه بدنت قوی تر میشه و دیگه عوارض قرصها رو هم نیازی نیس تحمل ...

چیزی ک من شنیدم اینطور نبود...

انسولین هم عوارض خودشو داره و همچنان باید رعایت کرد

تازه بدن سوراخ سوراخ میشه . و اینکه ‌زدنش برای من ک دانشجوی خوابگاهی ام سخته

2804
چیزی ک من شنیدم اینطور نبود... انسولین هم عوارض خودشو داره و همچنان باید رعایت کرد تازه بدن سوراخ ...

عزیزم چیزی که اطرافم دیدم رو گفتم

بابام دیابت داره تا وقتی قرص میخورد خیلی اذبت میشد ولی با انسولین راحت شد 

ولی سرخودهم کع نمیشه انسولین زد باید نظر دکتر باشی

الان انسولین ها سرنگی نیستن دیگه

قلمی هستن و سوزنشون خیلیی نازکه

زدنش ۱۰ثانیه هم نمیشه

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
من همین که شام میخورم فوری بعدش یکساعت میرچ پیاده روی😢

پیاده روی بدنیس .من یبارخوندم امریکاییا گفتن پیاده روی بعد غذا ازدیابت جلوکیری میکنه.ورزشایی دیگه مث همون یوگا واینا ک ازبدن کارمیکشه راگفتم .

2805
خوبع که

خب زحمت داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
2801