بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم برای خودت برنامه ریزی کن که برسی به امتحاناتت
نه ادنی که سه سال وقت گذاشته رسیدنش قطعیه نه شمایی که تازه میخای اقدام کنی نرسیدنت تضمینی...
پس بدون استرس یجوری تلاش کن که بعد از این روزا بزنی پشت کمرتو بگی دمم گرم✌️🌱
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
برای نهایی هم با توجه به ضریب دروس مثلا توی عمومی ها فارسی و دینی خیلییی مهمه اینا رو بخون و اختصاصی ها هم ببین کدوما مهمترین خیلییی بخون . بقیه هم خیلیییی بخون اما اینا رو دقت کن
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍